Teisėsauga nerado įrodymų, kad prieš politikę V. Vingrienę vyras kėlė ranką

  • Teksto dydis:

Teisėsauga nutraukė ikiteisminį tyrimą dėl galimo sutuoktinio smurto prieš Seimo narę Virginiją Vingrienę, ketvirtadienį paskelbė naujienų portalas delfi.lt.

„Ikiteisminio tyrimo metu buvo atlikti visi būtini įmanomi procesiniai veiksmai, tačiau nagrinėjamos nusikalstamos veikos situacija bei ikiteisminio tyrimo metu surinkti duomenys neleidžia pagrįstai teigti, kad L. V. įvykdė nusikaltimą, numatytą Baudžiamojo kodekso 140 str. 2 d., todėl š. m. gegužės 3 d. buvo priimtas prokuroro nutarimas nutraukti ikiteisminį tyrimą“, – teigiama Generalinės prokuratūros portalui pateiktame atsakyme.

Parlamentarė ketvirtadienį sakė prokurorų atsakymo dar negavusi ir teigė kol kas situacijos komentuoti nenorinti. Tačiau ji prisipažino žinanti, kad teisėsaugai pritrūko įrodymų dėl patirto smurto.

V. Vingrienė dėl galimo smurto prieš ją į policiją kreipėsi balandžio pradžioje. Seimo narė pareigūnams pranešė, kad konflikto metu vyras stumdamas sudavė jai į petį.

Šių metų sausį žiniasklaida skelbė, kad V. Vingrienė ir jos vyras Linas skiriasi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Algys

Algys portretas
Tai bausti reikia Vingriene,uz melaginga iskvietima!4

KONSTITUCIJA

KONSTITUCIJA portretas
"Seimo narys (...) . Tačiau už asmens įžeidimą ar šmeižtą jis gali būti traukiamas atsakomybėn bendrąja tvarka" (K.62str.3d.)

Nuomone .Bausti uz smeizta.

Nuomone .Bausti uz smeizta. portretas
Uz smeizta,melaginga pranesima manau turetu tokios ponios nesti atsakomybe.mat sumaniau susidoroti su bvyru apskundziau policijai ir teisi.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių