Teisėja leido vairuoti 2,62 promilės „įpūtusiam“ vyrui

Ukmergės rajono apylinkės teismo teisėja Edita Zarembienė nusprendė, kad prie vairo girtutėlis įkliuvęs ukmergiškis gali ir toliau važinėti Lietuvos keliais – 2,62 promilės alkoholio „pripūtęs“ vyras atsipirko tik 2,5 tūkst. litų bauda, rašo delfi.lt.

Tokia išskirtinė teisėjos malonė pribloškė karą neblaiviems vairuotojams paskelbusius policijos pareigūnus.

Ukmergės gyventojas Kęstutis Majauskas teisėjos išskirtiniu dėmesiu džiaugėsi neilgai – Vilniaus apskrities policija apskundė neblaiviam vairuotojui palankų nutarimą aukštesnės instancijos teismui.

Vilniaus apygardos teismo Baudžiamųjų bylų skyriaus teisėjas Artūras Pažarskis nusprendė, kad policijos skundas yra pagrįstas, o teisėjos E. Zarembienės nutarimas prasilenkia su įstatymo raide.

Apeliacinės instancijos teismas nusprendė, kad pažeidėjui turi būti skirta 2 tūkst. Lt bauda bei draudimas vairuoti bet kokią transporto priemonę 2 metams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

To neužtenka

To neužtenka portretas
Nors Vilniaus apygardos teismas, kaip ir policija, pasielgė teisingai, bet apylinkės teismo teisėja turėtų būti bent minimum išsiųsta tobulintis, kad suvoktų savo nusikalstamo visuomenei sprendimo pasekmes. Ne tik girtas už vairo blogai, bet tokį vairuotojo poelgį pateisinantys suaugę asmenys taip pat yra didžiulis blogis, o čia dar teisėja!

Mukas

Mukas portretas
teismo teisėja Edita Zarembienė nesigaudo bendroje LT situacijoje.Butinai reiktu atestuoti.

aris

aris portretas
Gal pagaliau teisejai prieme tikrai nelogiskus srendimus kuriuos naikina aukstesnes instancijos teismai turetu atsakyti materialiai nes tai tikrai nemenkos islaidos ir laiko sanaudos.Juk kiekvienam darbe jeigu tu padarai broka uz ji turi atsakyti,o teisejai zaidzia zmoniu likimais ir jiems nieko.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių