Tauragėje demaskuotas ir heroino platintojas, ir pirkėjas

  • Teksto dydis:

Pirmadienį Tauragės policijos pareigūnai demaskavo heroino platintoją ir jo klientą, pranešė Panevėžio apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Turėdami išankstinės informacijos, pareigūnai apie vidurdienį netrukus po sandėrio Tauragėje sulaikė 38 metų narkotikų pirkėją, turėjusį keturias dozes heroino.

Pareigūnai taip pat atliko kratą tauragiškio namuose, kur rasti keturi užspaudžiami maišeliai su baltos spalvos biria medžiaga, kaip įtariama, amfetaminu bei vienas užspaudžiamas maišelis su kanapėmis.

Narkotines medžiagas platinęs asmuo sulaikytas kiek vėliau, kai grįžo į namus. 50 metų tauragiškis, turėdamas tikslą platinti narkotines medžiagas, su savimi gabeno dvi dozes heroino.

Įtardami, kad vyras gali turėti ir daugiau narkotinių medžiagų, pareigūnai atliko kratą ir jo gyvenamajame bute, kur vyras įvairiose vietose slėpė didelį kiekį narkotinių medžiagų, kaip įtariama, heroino ir kanapių.

Šiuo metu platintojas suimtas trims mėnesiams.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas. Pirkėjui už neteisėtą disponavimą narkotinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki 2 metų.

Platintojui už neteisėtą disponavimą labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu gresia laisvės atėmimas nuo 10 iki 15 metų.


Šiame straipsnyje: narkotikaiheroinaskvaišalai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių