Tarnybinis šuo tarp moksleivio daiktų aptiko narkotikų

  • Teksto dydis:

Trečiadienį vienoje Šiaulių mokykloje demonstruojant, kaip policijos tarnybiniai šunys ieško narkotikų, išaiškintas nepilnametis moksleivis, įtariama, turėjęs su savimi narkotinių medžiagų.

Kaip pranešė Šiaulių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, nors į anglų kalbos kabinetą užėjusiems policijos pareigūnams moksleiviai tvirtino jokių neleistinų daiktų ir narkotinių medžiagų neturintys, tačiau tarp ant suolų padėtų daiktų šmirinėjęs narkotinių medžiagų ieškoti apmokytas keturkojis sustingo ties vieno moksleivio pinigine. Kinologui tai yra ženklas, kad šuo aptiko narkotinių ar psichotropinių medžiagų.

Apžiūrėję piniginės turinį, pareigūnai rado polietileninį maišelį su rusvos spalvos augalinės kilmės medžiaga, o šalia esančiame cigarečių pakelyje - žalios spalvos tabletę. Įtariama, kad tai – narkotinės medžiagos. Šių daiktų savininkas pareigūnams teisinosi, kad polietileniniame maišelyje esančios žolės jis prisiskynė botanikos sode, o tabletę radęs laiptinėje ir turėjęs planų ją parduoti.

Septyniolikmetis jau yra ne vieną kartą teistas už vagystes. Dabar nepilnamečiui vėl gresia baudžiamoji atsakomybė. 

Dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis jam pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už tai Baudžiamasis kodeksas numato baudą arba areštą, arba laisvės atėmimą iki dvejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cikcik

cikcik portretas
neziurekit alchogolio prekyba o geriau gelbekit jaunima nuo narkotiku cia yra didziausia problema pries alchogoli narkotikai didziausia problema ar seimunai akli kurti kas darosi mokyklose vakareliose prabuskit
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių