Tadžikas lietuviams pakišo klastotę

  • Teksto dydis:

Ignalinos rinktinės pasieniečiai sulaikė lengvąjį automobilį vairavusį tadžiką, dokumentų kontrolės metu pateikusį suklastotą vairuotojo pažymėjimą. Užsienietis uždarytas į areštinę.

Ketvirtadienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Ignalinos rinktinės Puškų užkardos pareigūnai kelyje Kaunas – Daugpilis ties Zarasų rajono Smėlynės kaimu patikrinti sustabdė lietuviškais registracijos numeriais pažymėtą lengvąjį automobilį „Opel Astra“. Jį vairavęs 30 metų Tadžikistano pilietis kartu su kelionės dokumentais pasieniečiams ištiesė savo šalies vairuotojo pažymėjimą, kuris iškart sukėlė įtarimų. Paaiškėjo, kad tai – visiška klastotė.

Po apklausos VSAT pareigūnai tadžiką uždarė į areštinę, o jo vairuotas automobilis perduotas kartu vykusiam keleiviui. Jis turėjo galiojančius kelionės dokumentus ir teisę vairuoti transporto priemonę.

Padirbtą vairuotojo pažymėjimą pateikusiam tadžikui Ignalinos rinktinės pasieniečiai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl dokumento suklastojimo ir jo panaudojimo. Užsieniečiui gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki ketverių metų.


Šiame straipsnyje: klastotėdokumentaitadžikas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Na ir fantazija pas padirbinėtoją

Na ir fantazija pas padirbinėtoją portretas
Karova Indira parašyt.Karvė Indira :)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių