Švenčionių rajone nužudytas vyras

  • Teksto dydis:

Švenčionių rajone esančiame Karklės kaime rastas žiauriai nužudytas vyras.

Trečiadienį Švenčionių rajono policijos komisariate gautas 31 metų moters pranešimas, kad nuo praeitos savaitės, gruodžio 8 dienos 13 val., dingo jos 48 metų patėvis, gyvenęs Švenčionių rajono Karklinės kaime.

Švenčionių rajono policijos komisariato pareigūnai tuojau pat nuvyko pareiškėjos nurodytu adresu ir rado po užverstomis plytomis paslėptą žiauriai nužudyto vyro lavoną. Vyras buvo žiauriai sumuštas ‒ jam suduota ne mažiau trijų smūgių rankomis į galvą, dar du kartus į galvą smogta tyrimo metu nenustatytu daiktu. Be to, elektriniu grąžtu pragręžta skylė dešinėje galvos pusėje, pranešė policija.

Apie šį labai sunkų nusikaltimą buvo pranešta Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnams. Jie perėmė tyrimą dėl nužudymo.

Švenčionių rajono policijos komisariato bei Sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos 2-ojo skyriaus pareigūnai operatyviai nustatė ir sulaikė šiuo žiauriu nusikaltimu įtariamus du vyrus.

47-erių, 40-ties metų vyrams ir 52 metų moteriai ketvirtadienį bus pranešta apie įtarimus. Bus sprendžiamas klausimas dėl griežčiausios kardomosios priemonės – suėmimo skyrimo.


Šiame straipsnyje: nužudymassmurtas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių