Sužlugdytas stambus kvaišalų sandoris

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai tęsia operatyvinius ir ikiteisminio tyrimo veiksmus, nustatant narkotinių (psichotropinių) medžiagų platinimo vietas bei traukiant baudžiamojon atsakomybėn šias medžiagas platinančius asmenis.

Spalio 18 d. Kretingoje sulaikyti du 21 metų Palangos gyventojai ir kartu su jais buvusi 18 metų klaipėdietė.

Įtariama, kad palangiškiai atvyko į Kretingą susitikti su 32 metų Kretingos r. gyventoju. Plicijos pareigūnai gavo duomenų, kad susitikimo metu Kretingos r. gyventojas rengėsi parduoti palangiškiui tabletes su jose esančia psichotropine medžiaga - MDMA.

Tą patį vakarą Kretingos r., kelyje Šiauliai-Palanga, automobilyje „Mazda 626" sulaikytas tas pats 32 metų vyras ir dar vienas 33 metų Kretingos rajono gyventojas.

Įvykio vietos apžiūros metu rastos ir paimtos 505 tabletės su įtariama psichotropine medžiaga - MDMA.

Tęsiant neatidėliotinus ikiteisminio tyrimo veiksmus, Kretingos r. kratos gyvenamojoje patalpoje metu pas 32 metų vyrą rastas ir paimtas maišelis su įtariama narkotine medžiaga - kanapėmis ir jų dalimis (apie 1 g); Kretingos r. kratos gyvenamojoje patalpoje metu pas kitą gyventoją rasta ir paimta 3 tūkst. 911 tablečių su įtariama psichotropine medžiaga - MDMA.


Šiame straipsnyje: narkotikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių