Sulaikyti tik į vieno prekybos tinklo parduotuves nusitaikę ilgapirščiai

  • Teksto dydis:

Šiaulių apskrities policija sulaikė du vyrus, įtariamus vagystėmis iš vieno prekybos tinklo parduotuvių.

Kaip trečiadienį pranešė Šiaulių apskrities policija, anksčiau teisti 32 metų Šeduvos gyventojas ir 24 metų Šiaulių rajono gyventojas dėl tinklo prekybos salės apsaugos netobulumo išsiveždavo pilnus alkoholio ir kitų daiktų prikrautus prekių vežimėlius.

Per kartą pavogtų prekių vertė siekdavo beveik 600 eurų.

Rugpjūčio 27 dieną Tilžės gatvėje Šiauliuose esančios parduotuvės darbuotoja pastebėjo, kad alkoholinių gėrimų lentynoje tuščia vieta, kurioje buvo apie 40 butelių įvairių gėrimų. Peržiūrėję parduotuvės stebėjimų kamerų vaizdo įrašus, darbuotojai pamatė vyrą, kuris pilnu alkoholinių gėrimų prikrautu prekių vežimėliu išvažiuoja pro įėjimo į prekybos salę vartus. Pavogtų daiktų vertė siekė 596 eurus.

Po poros dienų Šiaulių policija gavo raštą dėl analogiškos vagystės, kurios metu buvo pavogta prekių už 599 eurus.

Iš parduotuvės gautas vaizdo įrašas ir įtariamojo nuotrauka buvo išplatinti žiniasklaidoje bei socialiniuose tinkluose ir netrukus policija iš gyventojų sulaukė informacijos su įtariamojo duomenimis.

Nustatyta, kad tai buvo nuolat dėl dėl teisės pažeidimų ir nusikaltimų Lietuvoje bei Jungtinėje Karalystėje teisėsaugai žinomas 24 metų Šiaulių rajono gyventojas.

Rugpjūčio 31 dieną pareigūnai jį surado Radviliškyje ir uždarė į areštinę.

Paaiškėjo, kad vyras vagystes vykdė ne vienas. Tą pačią dieną areštinėje atsidūrė ir antras įtariamasis – 32 metų Šeduvos gyventojas, ne kartą teistas už įvairiausius nusikaltimus.

Ikiteisminio tyrimo metu paaiškėjo, kad vyrai vagystes yra įvykdę ne tik minėtose, bet ir dar dviejose to paties tinklo parduotuvėse – Šiauliuose ir Kėdainiuose. Įtariamieji prisipažino, kad pavogtuosius gėrimus mažesnėmis kainomis nei parduotuvėje pardavė jo pageidaujantiems žmonėms.



NAUJAUSI KOMENTARAI

R

R portretas
Pardavė konjaką, nusipirko alaus. Pardavė saliamį, nusipirko kebabą. MADE IN LITHUANIA.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių