Sulaikytas nuo bažnyčios altoriaus kryžių pavogęs vyriškis

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto Trečiajame policijos komisariate 2011 m. rugsėjo 21 d. buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės. 
2011 m. rugsėjo 18 d. apie 17 val. Vilniuje, Aušros vartų g., nuo šv. Teresės bažnyčios altoriaus buvo pavogtas metalinis kryžius. 

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto trečiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai operatyviai nustatė įtariamąjį,  įvykdžiusį šią vagystę, tačiau ilgą laiką nepavyko jo sulaikyti, todėl buvo paskelbta įtariamojo paieška. 

Tyrimo metu buvo nustatyta, kad tas pats asmuo  padarė dar vieną nusikaltimą.  Po ilgo ir kruopštaus tyrimo, surengus slaptą operaciją, šių metų kovo 29 d. apie 10 val. pareigūnai sulaikė įtariamąjį  D.  J. (gimusį 1984 m.).  Sulaikytasis uždarytas  į areštinę. 

Tęsdami darbą, pareigūnai viename iš namų, esančių Vilniuje, Dariaus ir Girėno gatvėje, romų bendrijoje, aptiko pavogtą nuo altoriaus kryžių. Pagrobtas turtas bus grąžintas bažnyčiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių