Sulaikytas jaunuolis Jonavoje iš moterų grobęs rankines

  • Teksto dydis:

Lapkričio 27 d. apie 11.10 val. Jonavoje, senolei (gimusiai 1932 m.) einat Birutės gatve, prie jos pribėgo jaunuolis ir iš rankos ištraukęs rankinę pabėgo. Rankinėje buvo apie 20 eurų, mobiliojo ryšio telefonas, buto raktai bei kiti daiktai. Moteriai buvo padaryta apie 100 eurų žala.

Gruodžio 2 d. apie 12.30 val. Jonavoje, moteris (gimusi 1951 m.) einant į parduotuvę, esančią Žeimių g., iš priekio pamatė ateinančius tris paauglius. Vienas iš jų pagriebė rankose laikytą rankinę ir ją išplėšęs pabėgo. Rankinėje buvo piniginė su 20 eurų, invalidumo pažymėjimas, banko kortelė, nuolaidų kortelės ir akiniai.

Po aktyvių jaunuolių paieškų, vakar, gruodžio 5 d., dėl įvykdytų šių nusikalstamų veikų Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Jonavos rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai 48 valandom sulaikė ir į areštinę uždarė anksčiau neteistą 15 metų Jonavos vaikų globos namų gyventoją. Jaunuoliui pareikšti įtarimai pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 180 str. 1 d. (dėl plėšimo) ir 178 str. 2 d. (dėl vagystės). Jam gresia bauda, areštas, laisvės apribojimas arba laisvės atėmimas iki šešerių metų. Šiuo metu pareigūnai aiškinasi dėl sulaikyto asmens, galimai įvykdytų kitų nusikalstamų veikų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nieko

Nieko portretas
Nuostabaus, Jonava ir jos rajonai tai baisuokliai gyvūnai. Jau išgirdai kad iš ten tai bėk tolyn. Baisūs jie visi ir nepatikimi
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių