Sulaikyta gauja, pasisavinusi per milijoną eurų

  • Teksto dydis:

Lietuvos policijos pareigūnai per dvi dienas sulaikė šešis asmenis, įtariamus daugiau nei 1 mln. eurų vertės turto pasisavinimu ir sukčiavimu.

Kaip pranešė Kriminalinės policijos biuras, šie asmenys, tikėtina, veikė organizuotoje grupėje, keturi iš jų įtariami nusikaltimų organizavimu.

2014 metų pabaigoje Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Tauragės policija gavo Lietuvos ir užsienio šalių įmonių pareiškimų, esą jos nukentėjo, dingus kroviniams - visais atvejais krovinių pervežėjos buvo Lietuvos įmonės.

Pareigūnai nustatė, kad organizatoriai nupirkdavo bankrutuojančias vežėjų įmones ir gaudavo Lietuvos ir užsienio šalių įmonių užsakymų, tačiau kroviniai užsakovų nepasiekdavo. Tokiu būdų, įtariama, pagrobta 20 krovinių, kurie buvo laikomi išnuomotuose angaruose Lietuvoje ir užsienyje.

Surinkus pakankamai įrodymų, lapkričio 25 ir 26 dienomis pareigūnai kartu su antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ kovotojais sulaikė įtariamuosius Vilniuje ir Kaune. Jiems gali grėsti iki 8 metų laisvės atėmimo bausmė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Juozas

Juozas portretas
Reikia pasodinti įstatyme numatytam maksimaliam laikui!

vartotojas

vartotojas portretas
nebijokit, gaus kalejimo ir konfiskuos turta

Mums neidomu

Mums neidomu portretas
...gaus kalejimo,-vel serti veltedzius,o tai kur ju turto konfiskacija ir iplaukos i nustekenta biudzeta...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių