Sulaikomi sugėrovai pareigūnus puolė šakute ir atsuktuvu

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Elektrėnuose dėl galimo smurto šeimoje atvykusius pareigūnus neblaivūs asmenys pasitiko grasindami atsuktuvu ir šakute.

Policijos departamento duomenimis, apie 12.10 val. pareigūnams atvykus į butą Šviesos gatvėje dėl galimo smurto artimoje aplinkoje, 38-erių metų vyras, kuriam nustatytas sunkus 2,98 prom. girtumas, pareigūnus pasitiko rankoje demonstruodamas atsuktuvą. Pareigūnams pareikalavus daiktą padėti ant žemės, asmuo ėmė mojuoti atsuktuvo smailiąją dalimi.

Panaudojus kovinius imtynių veiksmus, vyras buvo pargriautas ant žemės ir jam uždėti antrankiai.

Aiškinantis įvykio aplinkybes, bute buvusi 49-erių metų moteris, kuriai taip pat nustatytas sunkus 2,84 prom. girtumas, nuo stalo ranka pagriebė šakutę bei pasikėsino įrankiu suduoti į veidą tyrėjai, tačiau pastarajai panaudojus kovinių imtynių veiksmus, moteris taip pat buvo sutramdyta.

Vyro atžvilgiu pradėta administracinė teisena, moters atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas, ji uždaryta į areštinę. 

Raminti agresyvius pažeidėjus pareigūnams ketvirtadienį taip pat teko Utenoje, kur pareigūnams spyręs neblaivus vyras sulaikytas panaudojus kovinius veiksmus ir elektroimpulsinį prietaisą. Vilniuje sulaikomas neblaivus vyras policininkams grasino peiliu ir teigė juos nužudysiąs, jį taip pat pareigūnams teko tramdyti imtynių veiksmais ir elektroimpulsiniu prietaisu. Dar vienas pažeidėjas sostinėje sulaikomas suplėšė pareigūnų šviesą atspindinčias liemenes ir vienam jų sudavė kumščiu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių