Sukčius vijosi policija ir aukos sūnus

  • Teksto dydis:

Šiaulių kriminalistai antradienį sulaikė ir į areštinę uždarė du sukčiavimu įtariamus vaikinus. Juos gaudė ir aukos sūnus, ir pareigūnai.

Apie 11 val. 86-erių metų Šiaulių rajono, Micaičių kaimo gyventojai laidiniu telefonu paskambinęs nepažįstamasis prisistatė policijos pareigūnu. Pranešęs, kad senolės dukra sužalojo vaiką, paprašė 9000 eurų, kurie neva reikalingi sužalotosios tėvams sumokėti.

Po keleto valandų į Micaičius taksi atvykęs tariamas policininkas senolės namuose jau skaičiavo gautus pinigus – 700 eurų, o automobilyje jo nekantriai laukė bendrininkas.

Tuo metu pas moterį užsuko jos sūnus. Išvydęs kieme stovintį taksi, vyras labai nustebo – svečių mama lyg ir nelaukė, o pati taksi paslaugomis niekada nesinaudojo.

Nuostaba dar padidėjo, kai jis motinos namuose pamatė vyrą, skubiai ant stalo metantį pinigus, sprunkantį pro duris ir įšokantį į kieme stovintį automobilį, kuris nuvažiavo Šiaulių link. Moters sūnus savo automobiliu pasileido paskui bėglius, tačiau juos greit pametė iš akiračio.

Važiuodamas jis apie įvykį pranešė policijai, todėl netrukus pareigūnai, sustabdę taksi, įtariamuosius turėjo savo rankose.

Kaip pranešė policija, buvo sulaikyti 24 ir 25 metų vaikinai, kurių vienam nustatytas 2,09 prom. girtumas. Paaiškėjo, kad abu yra jau ne kartą susidūrę su teisėsauga. Vienas jų tris kartus teistas už vagystes bei plėšimus ir šių metų pradžioje tik paleistas iš įkalinimo vietos, kitas – už įvairius nusikaltimus taip pat teistas tris kartus.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo, teismo bus prašoma įtariamiesiems skirti griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą.

Už padarytą nusikalstamą veiką jiems gresia viešieji darbai arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.


Šiame straipsnyje: sukčiaiapgavopolicijapinigai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Taip

Taip portretas
Turėtų būti rodomi visų nusikaltėlių veidai. Tik liudininkai privalėtų būti saugomi.

Labai pikta ir skaudu.

Labai pikta ir skaudu. portretas
Nei pavardes,nei vardo.Nuotraukos ir ironisko filmuko pasiurpinusio beveik visa Lietuva kaip parode pasiepanciai Jokubauskaite.Norime zinoti kas sitaip pasityciojo ,kam sitaip buvo,,skanu,,pasisaipyti.Rodyti galima,bet ne su tokia potekste..
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių