Sukčiai apsimetė policininkais ir bankininkais

Telefoninių sukčių apgauti Kalvarijos gyventojai į policiją kreipėsi tik po savaitės. Jie pranešė, kad nukentėjo nuo policininkais ir bankininkais apsimetusių sukčių.

Pirmadienį į Kalvarijos policijos komisariatą kreipėsi Jusevičių kaimo gyventojas 38 metų Ž.K. Jis pranešė, kad liepos 7 dieną apie 13 val. jo žmonai K.K. į laidinio ryšio telefoną paskambinęs vyriškis, prisistatė policijos pareigūnu. Po to esą sujungė su tariama  banko darbuotoja, kuri pasakė, kad vyro sąskaita naudojama pinigų išplovimui, ir kad norint išsiaiškinti nusikaltėlius, reikalingi elektroninės bankininkystės duomenys.

Žmona padiktavo vyro elektroninės bankininkystės vartotojo ID numerį, slaptažodį ir kodus. Po dviejų dienų vyriškis sužinojo, kad iš jo sąskaitos esančios banke į jam nepažįstamo asmens sąskaitą pervesta 1,4 tūkst. litų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

www

www portretas
koki kvaili zmones , kiek dar jie tikes tais sukciais , negi taip sunku pirma paskambint i banka ar dar is kur jie prisistato . nesuprantu tokiu nesamoniu . matosi kad turi pinigu zmones .

O

O portretas
kur buvo tuo metu moteriškės protas?Atostogavo?

Dzentelmenas

Dzentelmenas portretas
Jei neturit,ka veikt be apsurdisku komentaru rasymo tai dziaukites,kad jus ir jusu artimieji labai protingi zmones,kad jusu protai neatostogauja.Ir linkiu nepakliut i tokia situacija.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių