Su pėsčiuoju konfliktavusi vairuotoja švaistėsi pistoletu

  • Teksto dydis:

Pirmadienį Alytuje su pėsčiuoju sukonfliktavusi vairuotoja jam grasino pistoletu.

Kaip pranešė Alytaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, apie 11 valandą per Vilniaus gatvę ėjusio 22-ejų metų vyro nepraleido „Volkswagen Passat“ automobilis.

Šio automobilio vairuotoja, kilus konfliktui su pėsčiuoju, pagrasino jam legaliai laikomu pistoletu. Ginklą pareigūnai iš moters paėmė.

Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl grasinimo nužudyti. Už šį nusikaltimą gresia laisvės atėmimas iki dvejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ljonas

Ljonas portretas
Švaistytis ,grasinti ,jeigu nėra pavojaus ,negalima ginklu.Tačiau ginklas tam ir įsigijamas ,apsiginti.Keista Lietuvoje,ginklas teisėtas ,leidimas yra o apsiginti juo negalima.Manau turi būti atliktas tyrimas,tik tada priimtas sprendimas.Manau ne naujiena šiais laikais, kad moterys turi ginklus.Dauguma moterų turi ginklus,tai tiesa.

Sidas

Sidas portretas
Durniu durne

kaunas

kaunas portretas
Manau jog saviginai ginklas ir skyrtas apsigynti....., nemanau jog vaikinas nekele pavojaus , ne grasino, neketino panaudoti pries moteri- vairutoja fizinio smurto. Kodel pas mus skatinamas akyplesiskas jaunimo poelgis.....? Na jei ne ginklas tai manau moteris - vairuotoja butu sumusta, guletu klynikose, ko gero renomaciniame skyriuje.... Esu isitikines jog ginklas issitrauktas ne is malonios aplinkos....
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių