STT agentai darbavosi Druskininkuose

Šiandien priešpiet Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) Kauno valdybos agentai sulaikė Nacionalinio visuomenės sveikatos centro prie Sveikatos apsaugos ministerijos Alytaus departamento Druskininkų skyriaus vedėją Andrių Augustinavičių ir vietos verslininką Egidijų Vasilių.

Kaip dienraščiui teigė STT atstovė spaudai Renata Endriužytė, A.Augistinavičius įtariamas galimai priėmęs kyšį iš verslininko. „Ikiteisminis tyrimas pradėtas dėl galimo kyšininkavimo. Paaiškėjo, kad A.Augustinavičius tam tikra forma galimai priėmė tam tikros vertės kyšį pasirašydamas statybų baigimo akte. Tyrimo metu nustatyta, kad pareigūnas objekte net nesilankė“, - dienraščiui sakė E.Endriužytė. Jos teigimu, abu vyrai sulaikyti, jiems pareikšti įtarimai galimai gavus ir davus kyšį. Kokia forma buvo galimai atsidėkota A.Augustinavičiui, pašnekovė sakė negalinti pasakyti.

E.Vasilis – Druskininkuose žinomas verslininkas, turintis statybos bendrovę. Pastaroji kurorte stato individualius namus, kotedžus. Dienraščio šaltinių teigimu, viename iš greičiausia nebaigtų kotedžų – čia dar dirba plytelių klojėjai, - apsigyveno ir pats verslininkas su šeima.

A.Augustinavičiaus viršininkė, Alytaus departamento direktorė Rasa Burneckytė dientaščiui patvirtino, kad apie pavaldinio sulaikymą sužinojusi iš Druskininkų skyriaus darbuotojų. „A.Augustinavičius buvo tas pareigūnas, kuris vertino statybos projektus, turėjo dalyvauti jų priėmime“, - sakė R.Burneckytė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Niekas neteisia aferistų paleidžia .nes nebėra sąžiningu teisėjų.Jaunų neįsileidžia o senuoliai dar neišmirė.vieni pagauna kitgi paleidžia taip prasidėjo nuo komunistinių Brazausko laikų taip tęsėsi ir koncervatorių valdyme tikėkimes kad naujoji išrinkta valdžia iškapstys visą prišiktą šūdą aferistų.

Anonimas

Anonimas portretas
Lituvoje teisiama už 10 euru, o už išeikvotus milijonus ar stambius kyšius,neteisėtai pasistačius vilas ir eilę kitų stambių pažeidimų nei vienas šulas nenubaustas, turtas nekofiskuotas,kišenėje špyga visoms teisėsaugos institucijoms, STT agentams, ministrams ir seimui.Na ir ką man padarysit, nes "ranka ranką plauna -"Eldorado" šalimi Lietuva tapo valdininkams, puiku ..... o kuo toliau tuo gražiau dar toliau dar bus gražiau....

Linas

Linas portretas
Sulaiko , aiškinasi,viešina, perduoda kitiems, kurie delsia, slepia, numarina bylą, paleidžia kaltuosius ir.....nusiperka naują auto, vilą ar pan.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių