Staiga įsiliepsnojusią meilę užgesino vagystė

  • Teksto dydis:

Sausio pabaigoje Radviliškio miesto gyventojas pranešė, kad iš jo buto pagrobtas nešiojamas kompiuteris. Nusikalstamos veikos padarymu įtariama vyro draugė.

Sausio pabaigoje 28-erių metų Radviliškio miesto gyventojas pranešė, kad iš jo buto pagrobtas nešiojamas kompiuteris ir jam padaryta 399 eurų turtinė žala. Turtas buvo nedraustas. Nusikalstamos veikos padarymu įtariama radviliškiečio draugė.

Radviliškio rajono policijos komisariato pareigūnams pradėjus tirti aplinkybes paaiškėjo, kad sausį nukentėjusysis susipažino su mergina, jausmai greitai įsiliepsnojo ir netrukus pora apsigyveno kartu. Tačiau praėjus vos šešioms bendro gyvenimo dienoms iš buto dingo ir kompiuteris, ir naujoji draugė. Vėliau jie susitiko bare ir mergina prisipažino, kad kompiuterį paėmė ir užstatė komiso parduotuvėje.

Vasario 3 d. 26-erių metų pilietė buvo sulaikyta ir pristatyta į Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinę. Radviliškietė už vagystę patraukta baudžiamojon atsakomybėn, jai gresia viešieji darbai, bauda, laisvės apribojimas arba laisvės atėmimas iki trejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių