Sprogus dujoms, Telšių rajone sužeisti keturi žmonės

Telšių rajone name sprogus dujoms, buvo sužeisti keturi žmonės.

Sekmadienio pavakarę bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 paskambinęs gyventojas pranešė, kad Telšių rajono Kiršių kaime gyvenamajame name, kuriame gyvena 4 šeimos, sprogo dujų balionas ir sužaloti žmonės. Į įvykio vietą skubiai buvo išsiųstos Telšių apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos trijų autocisternų ekipažai.

Nuvykus ugniagesiams paaiškėjo, kad nelaimė įvyko keičiant dujų balioną. Per sprogimą nukentėjo toje namo dalyje gyvenusi šeima. Sutuoktiniai ir du jų vaikai dėl patirtų sužalojimų skubiai išvežti į Telšių ligoninę. Labiausiai nukentėjo 21-erių metų vaikinas, apdegęs apie 40 proc. kūno. Pasak policijos, jo būklė yra kritinė, jaunuolį ištiko koma.

Įvairias kūno vietas apdegė ir kiti šeimos nariai. 15-metė mergaitei išniro alkūnė, ji nudegė 10 proc. kūno.

Vaikų mama nudegė nudegė abi rankas, tėvas apdegė 10 proc. kūno. Visi nukentėjusieji gydomi ligoninėje, 21 metų jaunuolis gydomas reanimacijoje.

Sprogimas kilo mediniame vieno aukšto su mansarda name. Po sprogimo įsiplieskė gaisras. Jo metu sudegė stogo konstrukcijos, o stogo liekanos sukrito į pastato vidų. Gaisro metu taip pat apdegė viena namo siena.

Pasak Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento, atvykus gelbėtojams, medinis namas degė atvira ugnimi.

Gaisro metu nudegė visas stogas, išdegė viena namo pusė.

Nelaimės priežastis tiriama. Įtariama, kad gaisrą sukėlė dujų nuotėkis.


Šiame straipsnyje: sužalojimasdujų nuotekis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių