Skuode suimti kvaišalų pardavėjai

Klaipėdos ir Skuodo rajono pareigūnai atliko bendrą tyrimą dėl narkotinių (psichotropinių) medžiagų platinimo Skuodo mieste.

Bendras teisėsaugininkų tyrimas pradėtas reaguojant į Skuodo gyventojų suteiktą informaciją ir gavus duomenų, kad 40 metų skuodiškė L. Š. (neteista, nedirbanti), jau patraukta baudžiamojon atsakomybėn už narkotikų platinimą, nenutraukė savo nusikalstamos veiklos ir toliau Skuode platino šias medžiagas.

Pernai spalį per policijos operaciją Skuode, Vytauto g., bute pas L.Š. policijos pareigūnai rado ir paėmė 75 maišelius su įtariama narkotine medžiaga - kanapėmis ir jų dalimis (apie 70 g) bei 43 maišelius su įtariama psichotropine medžiaga - metamfetaminu (apie 40 g).

L.Š. buvo įteiktas įtarimas dėl neteisėto disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti ir paskirtos kardomosios priemonės - rašytinis pasižadėjimas neišvykti ir įpareigojimas periodiškai registruotis policijos įstaigoje.

Policijos pareigūnai įtaria, kad L.Š. narkotikus padėjo platinti jos 25 metų sugyventinis, A. V. (nedirbantis, teistas už plėšimą, vengimą išlaikyti vaiką).

Šių metų kovą L.Š. ir A.V. sulaikyti po to, kai pirkėjais apsimetusiems asmenims pardavė psichotropinę medžiagą - metamfetaminą.

Be to, kratos gyvenamojoje patalpoje pas L.Š. ir A.V. metu policijos pareigūnai rado ir paėmė 26maišelius su įtariama narkotine medžiaga - kanapėmis ir jų dalimis (apie 30 g) bei 6 maišelius su įtariama psichotropine medžiaga - metamfetaminu (apie 6 g).

L.Š. ir A.V. paskirta kardomoji priemonė - suėmimas.


Šiame straipsnyje: narkotikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių