Šiaulių rajone žuvo naktį automobilio partrenkta mergina

Šiaulių rajone esančiame Aukštelkės kaime penktadienį prieš vidurnaktį automobilis pėsčiųjų perėjoje partrenkė dvi merginas, kurių viena žuvo vietoje.

Policijos departamentas pranešė, jog nelaimė įvyko 23 val. 51 min., kai automobilis „Mercedes Benz Sprinter“, kurį vairavo 54-erių V. P. pėsčiųjų perėjoje partrenkė dvi merginas.

Pasak pranešimo, 1987 metais gimusi L. A. K. mirė dėl sužalojimų, o 1986 metais gimusi N.A dėl daugybinių sužalojimų paguldyta į ligoninę.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

mikriukai

mikriukai portretas
15. mikriukai 2013-04-06 13:24 IP: 178.250.38.21 kelia didžiausią pavojų ,mums vairuotojams ir pėstiesiems,nes jie keleivius išleidžia ir paima perėjose ,bei kitose draudžemose sustoti vietose.Stovi pilietis-pilietė prie perėjos,sustoji praleisti,o jie neina nes mikriuko laukia.Kas sudrauskins mikriukų vairuotojus???

Ernis

Ernis portretas
Kaip tai imanoma- perejoje mirtinai suvazineti pesciaja? Kam tuomet tos pesciuju perejos reikalingos? Uzuojauta merginoms ir ju artimiesiems.

As

As portretas
Tamsiu paros metu ir patys pestieji turi saugotis, o ne lysti is tamsos pries automobili kad ir perejoje, juk negali buti tikras kad vairuotojas tave pastebes, o ir tu masinu naktimis vaziuoja viena kita ir jokios problemos nera pereiti gatve kad reiktu eiti butinai pries atvaziuojanti automobili. Jei pats saves nesaugosi niekas taves nesaugos. Uzuojauta artimiesiams.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių