Senyvą moterį, įtariama, nužudė jos kaimynas

Antradienį apie 8 val. Klaipėdoje, Žardininkų g., savo bute, rastas 77-erių metų A. R. lavonas. Kūnas rastas su aiškiomis išorinėmis smurto žymėmis, tad įtariama, jog moteris nužudyta.

Apie moters mirtį pranešė giminaičiai, jie ir rado mirusiąją savo bute. Klaipėdos apskrities VPK smurtinių nusikaltimų tyrimo skyriaus viršininko Donato Bieliūno teigimu, auka nebuvo asociali, tad atmetama versija, jog nusikaltimas įvykdytas išgertuvių metu. Kitų galimų nusikaltimo versijų policija neatskleidė, kol nepasibaigė ikiteisminis tyrimas.

Pirminiais tyrimo duomenimis moteris mirė pirmadienio vakarą.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Policijos pareigūnai sulaikė 22 metų įtariamąjį N. F. nužudytosios kaimyną, kuris uždarytas į areštinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

daina

daina portretas
Na kagi, valdzia parode, kad pensininkai Lietuvoje nereikalingi zmones. Tai jaunimas dabar ir imasi juos naikinti. Baisu sulaukus senatves. O jaunimas, musu ateitis, irgi siaubingas, visai suzverejo

vilniete

vilniete portretas
su tais kaimynais-beda-visi istatymai tarnauja veltedziu naudai jei nedirba-isgerineja-ne alkoholi-o,,visa kas dega,,o ir narkotikus vartoja -o po ju ir elgesys pasikeicia-tai NIEKAS JUMS NEPADES APSISAUGOT NUO TOKIO KAIMYNO,nes jis turi teise gyventi- o jei jo elgesys jus sokiruoja-ISSIKELKITE PATYS-taip toks buvo gautas karta pasiulymas- ir siuo metu idarbinti- per jega-neimanoma-gydyti nuo alkoholio-per jega-nera galimybes TAI KA DARO VELTEDZIAI-gyvena savo malonumui-ir savo ritmu-rezimu-nepasydami kitu interesu POLICIJA NIEKO NEDARO-nes reikia rinkt duomenis-apie tai -ISKVIETIMAS-PASEKMES- IR SURINKUS KRUVA POPIERIU-G A L juos sutvarkys-jei jus pats nebusite SUTVARKYTAS-AR PATVARKYTAS GERUJU KAIMYNU--va taip ir gyvenam--

Daiva

Daiva portretas
Baisus laikai atejo
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių