Sėkmingas Klaipėdos patrulių savaitgalis

Nors pastarasis savaitgalis buvo neįprastai trumpas, Patrulių rinktinės pareigūnai nesiskundžia „laimikiu“- sulaikyta nemažai įtariamųjų vagystėmis iš automobilių ir degalinės.

Sekmadienį, apie 3.20 val., Patrulių rinktinės pareigūnai patruliuodami pastebėjo, kaip iš Taikos pr. esančios automobilių stovėjimo aikštelės išbėga trys vaikinai. Prieš pusvalandį aikštelėje buvo išdaužti trijų automobilių, BMW bei dviejų „Volkswagen“, stiklai. Persekiojant vaikinus pastebėta, kaip vienas iš jų numetė automobilio vaistinėlę, o kitas bandė ją užkasti sniege. Visi vaikinai sulaikyti ties gretimu Taikos pr. namu. Sulaikyti - 37 metų O.F., D.M. ir 26 metų A.Ž.

Tą pačią dieną, 4.45 val., Naikupės g. pastebėtas vyriškis, kuris stovėjo prie automobilio „Ford Tranzit“. Pamatęs pareigūnus, vyriškis bandė pabėgti, bet buvo sulaikytas Minijos gatvėje.  Apžiūrėjus mašiną pastebėta, kad yra išimtas galinių durelių stiklas, praardytos dešinės pusės galinės durelės, iš automobilio išimtas ratlankis su padanga. 31 metų A.K. sulaikytas.

Pirmadienį, 4.15 val., gautas budėtojo pranešimas, jog Debreceno g. kieme du vyrai išdaužė automobilio „Reno Kangoo“ stiklą ir pabėgo. Pagal apibūdinimą ties Šilutės pl. 40A namu sulaikyti du įtariamieji: vieno iš jų ranka buvo kruvina, be to, rasta automagnetola, kurią įtariamieji, pamatę pareigūnus, numetė. Sulaikyti - 24 metų T. S. ir 21 metų A.P.

Šeštadienį,  20.25 val., gautas pranešimas, kad Šilutės pl. degalinėje vaikinai įsipylė degalų ir neužsimokėję nuvažiavo automobiliu „Audi Coupe“. Degalinės darbuotojai nurodė, jog automobilis nuvažiavo Plieno gatve. Plieno gatvėje ir pastebėtas minėtas automobilis, kuriame sėdėjo du vyriškiai. Priėję ir ėmę bendrauti, patruliai užuodė iš automobilio sklindantį rūkomų kanapių kvapą. Apžiūros metu 23 metų vaikino, sėdėjusio keleivio pusėje, piniginėje rastas popierinis paketėlis su baltos spalvos milteliais. Įtariama, kad tai narkotinės medžiagos. Įtariamasis taip pat turėjo 6 mm revolverį, užtaisytą 8 šoviniais.

22 metų vairuotojas V.L. nubaustas kaip vairavęs apsvaigęs nuo narkotinių medžiagų.


Šiame straipsnyje: vagystė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių