Savo kūdikį jauna moteris užkasė miške

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Šiaulių rajone esančiame Gilvyčių kaime rastas kūdikio kūnas - motina sako vaiką užkasusi, kai jis gimė negyvas.

Policijos departamento duomenimis, 23-ejų metų moteris iš namų Gilvyčių kaime į ligoninę pristatyta prieš savaitę. Moteris gydoma dėl placentos likučių po gimdymo, hemoraginio šoko, stipraus kraujavimo, mažakraujystės ir sepsio.

Ji paaiškino gruodžio 21 dieną namuose pagimdžiusi negyvą naujagimį. Vaikelį moteris nurodė suvyniojusi į maišelį ir užkasusi netoli namų esančiame miške.

Nurodytoje vietoje pareigūnai rado maišelį su naujagimio palaikais. Aplinkybes tiria policija.


Šiame straipsnyje: kūdikismirtisužkasė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galėjo

Galėjo portretas
ir gimti negyvas vidury kaimo, be medikų. Kiek gi čia reikia tokiam grybui, uždelsė,nemokėjo elgtis gimdymo metu,be to jei dar pirmas gimdymas ar netgi komplikuotas. Bet tai ir negyvas kūdikis palaidojamas deramai. Niekas iki šiol nebūtų matyt ir žinoję, jei pačiai motinai būtų nebuvę išsivystęs sepsis ir kitos sunkios sveikatos problemos. Tada jau žinojo kur kreiptis, o su gimdymu ne. Suplanuota, ir sveikatos užteko užkasti. Vis tik nėra visai jaunutė,23m.,jei norėjusi vaikučio, būtų ir elgusis kitaip. Ne pirma ir ne paskutinė gimdo. Bet kas ten per tėvai, jei jokios pagalbos,patarimo nebuvo,kur tas tėvas vaiko? Pati gimdžiau tokių metų ir daugiau nei prieš 30 m.,bet tai nebuvau visai varna, juk viską supranti ką reiškia nėštumas, gimdymas,vedamos paskaitos,eidavom su vyru apie auginimą,maitinimą,mokindavo suvystyt, rodydavo ant lėlės. O dabar iš vis medicina kiek pažengusi ir tūnot namie, laukt kol kam pasibaigs blogai.Kaip neturėt jokios atsakomybės? Ir dar už savo vaiką?

...

... portretas
Matyt, berniukas gimė; - matriarchatas realybėje.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių