Sąvadautojų verslas Kaune: 10 merginų ir 180 litų per valandą

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai sulaikė 42 metų vyriškį T. K. ir 22 metų merginą D. B. V., kurie organizavo merginų prostituciją Kaune.

Abu įtariamieji – Lietuvos piliečiai, jie sulaikyti praėjusią savaitę, spalio 4 dieną.

Prostitucijos paslaugos buvo reklamuojamos lietuviškuose interneto skelbimų portaluose.

Policijos duomenimis, prostitutės paslaugas teikdavo nuomojamame bute. Sąvadautojai iš klientų imdavo 150 Lt už vienos valandos paslaugas dienos metu ir 180 Lt už paslaugas naktį. Nustatyta, kad sąvadautojams dirbo per 10 merginų.

Už prostitucijos organizavimą ir vadovavimą baudžiama iki šešerių metų laisvės atėmimo bausme.

Ikiteisminis tyrimas tęsiamas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jeigu

 Jeigu portretas
ta linkme būtų dirbama kryptingai ir nuosekliai, tai šį gėdingą reiškinį būtų galima sutvarkyti. Dabargi ir lietuviškoji internetinė žiniasklaida padeda propaguoti šį moteris žeminantį "verslą". Jeigu visi: ir policija, ir žiniasklaida, ir moterų organizacijos bei geranoriškai nusiteikusi visuomenė ranka rankon, širdis širdin stotų prieš šią blogybę, tai jos greitai Lietuvoje neliktų. Reikia tik noro. Juk gaisrą visuomet lengviau užgesinti, kai jis prasideda maža liepsnele.

nu nafig

nu nafig portretas
tai aš per mėnesi uždirbu 4 val pas prostitute.zajb

Visuomenė

Visuomenė  portretas
pratinama prie orgijų. Pasižiūrėkite, kaip kaunadienė provokuoja pačius žemiausius instinktus rubrikoje "Intymi erdvė"/"Grožis ir sveikata". Atsiranda dar kvailo jaunimėlio, kuris patiki šia reklama ir pasuka klystkeliais. Baisu. Reiktų policijai plačiau pasidomėti tom "sexnews" naujienėlėmis, jeigu norima rimtai kovoti su prostitucija.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių