Sąvadautojams prostitutės uždirbdavo po 400 litų per valandą

Policija sulaikė 50-metį olandą T. W. ir 23-ejų metų lietuvę A. B., kurie organizavo merginų prostituciją Kauno rajone.

Abu įtariamieji sulaikyti praėjusį antradienį.

Policijos duomenimis, prostitucijos paslaugos buvo reklamuojamos skelbiu.lt, vskelbimai.lt ir kituose interneto portaluose, o paslaugos teikiamos prabangiai įrengtame privačiame name. Įtariamųjų sulaikymo metu ten rastos keturios prostitutės.

Sąvadautojai iš klientų imdavo po 400 litų už vienos valandos paslaugas, į kurias įeidavo  šampano taurė, sūkurinė vonia ir intymūs santykiai su gražia mergina.

Už prostitucijos organizavimą ir vadovavimą jai numatyta laisvės atėmimo bausmė iki šešerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gebelsas

gebelsas portretas
400 litu sumokedavo klientas -DEBILE ZURNALISTE.... o savadautojui liko atskaicius sampana vonia ir alga prostitutei.... niekaip ne 400 litu.... ar supratai asile? izedziu kadangi kito kelio nera...

cops

cops  portretas
oho hoo hoo va cia tai mentai dirba :) pagavo dealeri ajajai dirbkit kur rimtai debilai o ne plastakes pagavo tai sakes didvyriai bananai :))))

Na va

Na va portretas
prostitucijos verslas gyvuoja kad net. O eina pas tas "darbštuoles" tie, kurie prilaiko nemažai pinigėlių. Vargšai ten nesilanko. Srebiant kruopienę ir užsikandant virta bulve su lupena nuodėmingi norai nekyla. Išvada? Kaip liaudies išmintis byloja: GERA DUONA ŠIKNĄ DRASKO. Seimas turėtų priimti įstatymą, jog pagavus tokius "plaštakių" klientus linksmybių vietoje, reiktų juos nubausti didele pinigine bauda, o šalia to -- pristatyti dirbti viešuosius darbus, t.y. dykai padirbėti visuomenės labui: valyti parkus, paplūdimius, vasarą šluoti, o žiemą -- nuo gatvių kapoti ledą. Šitaip padirbėjus tie malonumų ieškotojai apie nieką daugiau nesvajotų, tik apie poilsį. Darbas -- puiki auklėjamoji priemonė. Balsuosiu tik už tą partiją, kuri pasiūlys ar priims šitokį įstatymą.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių