Rusas vairavo įtartiną automobilį

  • Teksto dydis:

Medininkų kontrolės punkte pasieniečiai sulaikė Rusijos piliečio vairuotą įtartiną automobilį „Volkswagen Passat“. Pirminiais duomenimis, suklastoti jo kėbulo numeriai.

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Vilniaus rinktinės Padvarionių užkardos pasieniečiai Medininkų kontrolės punkte tikrino iš Lietuvos į Baltarusiją vykusio 50 metų Rusijos piliečio ir jo vairuoto automobilio „Volkswagen Passat“ dokumentus. 1998 m. pagamintas automobilis buvo pažymėtas rusiškais valstybiniais registracijos numeriais.

Dokumentų patikros metu VSAT pareigūnai nustatė, kad vairuotojo pateiktuose transporto priemonės registracijos dokumentuose įrašytas automobilio kėbulo numeris nesutampa su numeriu, esančiu ant transporto priemonės. Patikrinus informaciją apie šią mašiną nustatyta, kad ji nėra ieškoma kaip vogta.

Dėl transporto priemonės identifikavimo numerių suklastojimo, neteisėto sunaikinimo ar pakeitimo pasieniečiai pradėjo ikiteisminį tyrimą. Už tokį nusikaltimą gresia bauda, areštas arba laisvės atėmimas iki 2 metų. Vairuotojas po apklausos paleistas. Automobilis saugomas Vilniaus rinktinėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rietavas

Rietavas portretas
Senai laikas uzkirsti kelia vagims! Kiek galima nebaudziamai dergtis! Reikia grieztinti bausmes.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių