Rusas prabangiu „Mercedes“ nuo pareigūnų spruko 240 km/val. greičiu

  • Teksto dydis:

Trečiadienio vakarą pasieniečiai Kalvarijos savivaldybės teritorijoje persekiojo daugiau kaip 200 km/val. greičiu nuo jų sprukusį Rusijos piliečio vairuojamą automobilį.

Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT) pranešė, kad apie 22 val. Varėnos rinktinės pasieniečiai Kalvarijos savivaldybės Salaperaugio kaimo ribose, kelyje Suvalkai – Marijampolė, pastebėjo labai dideliu greičiu į Lietuvos gilumą važiuojantį automobilį „Mercedes Benz AMG C 63 Coupe“. Automobilis rusiškais numeriais ką tik buvo įvažiavęs iš Lenkijos.

Šalia tarnybinio visureigio stovėję uniformuoti pasieniečiai vairuotojui nurodė sustoti, tačiau šis milžinišku greičiu pralėkė pro juos ir nuskriejo link Kalvarijos.

Pasieniečiai jį nusivijo įjungę visureigio šviesos ir garso signalus. Informacija buvo perduota kitai pasienio sargybai, kuri tuo metu buvo prie to paties kelio Kalvarijos savivaldybės Trakėnų kaimo ribose, maždaug už 6 km nuo sienos. „Mercedes Benz AMG C 63 Coupe“ vairuotojas pralėkė ir pro šiuos jam sustoti nurodžiusius pasieniečius.

Vėliau jis prisipažino važiavęs 240 km/val. greičiu.

Du jį vijęsi pasieniečių ekipažai informaciją apie bėglį perdavė Kalvarijos policijos pareigūnams. Šie maždaug už 10 km nuo sienos netoli Kalvarijos miestelio blokavo kelią. Tai išvydęs „Mercedes Benz AMG C 63“ vairuotojas pradėjo staigiai mažinti greitį ir sustojo. Netrukus iš kitos pusės jį užblokavo visureigiais atskubėję pasieniečiai.

Baudą sumokėjo iškart

Paaiškėjo, kad pernai pagamintą itin galingą ir prabangų automobilį vairavo 34-erių Rusijos pilietis. Kartu su juo vyko 29-erių tautietis.

Juos kartu su automobiliu Kalvarijos pasieniečiai pristatė į užkardą. Čia už nepaklusimą pareigūno teisėtam reikalavimui sustabdyti transporto priemonę Rusijos piliečiui Kalvarijos pasieniečiai skyrė 850 eurų administracinę baudą. Tuomet pareigūnai vairuotoją palydėjo iki banko skyriaus, kur užsienietis išsitraukė pluoštą banknotų ir baudą iškart sumokėjo.

Atlikus visus formalumus, jis buvo paleistas.


Šiame straipsnyje: rusasviršijo greitįMercedes

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Peršauti reikėjo o ko tokia juokinga bauda dėjo reikwjo bent kokius 5k

Gedas

Gedas portretas
Tai bent iškrėtė? Ko jam bėgti akis išbėgus?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių