Rukloje moteris vežėsi 130 litrų alkoholio

  • Teksto dydis:

Jonavos rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto naminių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo.

Sausio 14 d. Jonavos r., Rukloje, Ruklio g., Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnai sustabdė moters, gimusios 1986 m., vairuojamą automobilį „Ford Focus“. Pareigūnų turėta informacija, kad šiuo automobiliu gali būti gabenami naminiai alkoholiniai gėrimai, pasitvirtino.

Šiame automobilyje buvo rasta 130 l skaidraus skysčio, turinčio alkoholio kvapą. Iš viso buvo gabenti 26 plastikiniai 5 l talpos indai.

Automobilio vairuotoja anksčiau jau yra bausta už tokią pačią veiką. Moteriai gresia bauda arba laisvės atėmimas iki penkerių metų.

Kauno apskrities policijos pareigūnai dėkoja gyventojams už suteiktą informaciją bei primena, kad apie vietas, kur prekiaujama akcizais apmokestinamomis prekėmis, apie asmenis, užsiimančius tokia neteisėta veikla, policijai galite pranešti internetiniame puslapyje www.beseselio.lt, anoniminiu pasitikėjimo telefonu (8 37) 30 30 50 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.


Šiame straipsnyje: Ruklaalkoholisnusikaltimai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Zenonas Priekuliškis

Zenonas Priekuliškis portretas
Ne iš gero gyvenimo žmonės užsiima tokia veikla. Dabar brangis da. Turtuoliams tai nesvarbu. O mums bėdžiams teks ieškoti pogrindyje ir gadinti sveikatą. Nors ruginukė dar niekam nepagadino. Bet štai jau padidėjo mielų pokeliais pirkimas. Dėl savęs pasidarys patys ir cukrinikės, o tai jau blogiau. Tik nesugalvokit skūsti bėdžių. Šiai poniai labai jau daug nuostolių praradus produkciją, o dar užvanos baudas teismai, kiek advokatams.Tegul būna normalus uždarbis, darbas, pensijos, manau tikrai niekas neužsiims tokiu verslu, arba lai įteisina. Tik nebūkit skundikais, tai pati žemiausia kasta. Mano tel. 8 662 33770.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių