Rukloje kariai sulaikė peiliu ginkluotą vyrą

  • Teksto dydis:

Pirmadienį Jonavos rajone, Rukloje, kariai sulaikė agresyvų peiliu ginkluotą asmenį.

Kaip pranešė Krašto apsaugos ministerija, agresyviai besielgęs vyras buvo pastebėtas šalia karinio dalinio stovinčio karių bendrabučio laiptinėje.

Asmuo buvo sustabdytas Lietuvos kariuomenės Sausumos pajėgų mokymo centre tarnaujančio seržanto, kuris išvedė vyrą į lauką. Čia to paties mokymo centro kursantai iš Kęstučio motorizuotojo pėstininko bataliono atėmė iš vyro peilį ir padėjo sulaikyti asmenį iki policijos atvykimo.

Vyrą išsivežė Jonavos policija, įvykio metu žmonės nenukentėjo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Butinai

Butinai portretas
reikia čia kyšti tą baisią nuotrauką, su peiliu rankoje. Lyg kas nežino, kaip atrodo peilis. Ar žinot, kad šuo kariamas pripranta? Tai va taip va ir su tuo vaizdeliu,kam baugu,o kam norma tampa. Kam rodyt butinai tą peilį??? Čia pratinama prie tokių vaizdų? Kodėl neuždedat nuo 18,ar bent jau nuo 14 metų, juk vaikai irgi mato,bent mokykliniai tai tikrai. Ir taip daug agresijos,smurto,terorizmo. Jei bučiau vaikas man tokia nuotrauka įstrigtų atmintyje ilgam, tuo labiau išgirdus kažką negero pasaulyje,na pav: kad ir paskutiniai įvykiai Londone. Rėžiasi mašina į žmones ir po to dar badomi peiliais civiliai žmonės. Pradėtum bijot visko,keistesnio žmogaus,tamsos,garsų ir pan. Tiek rašoma apie psichologiją,o čia šę imkit ir matykit,kas tik norit.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių