Rokiškio rajone smurtautojas peiliu užpuolė policininką

Rokiškio rajono policijos komisariato pareigūnai sekmadienį tramdė agresyviai nusiteikusį smurtavimu artimoje aplinkoje įtariamą vyrą.

Budėtojai gavo moters iš Skemų kaimo pranešimą apie sugyventinio smurtavimą. Moteris skundėsi, kad peiliu koją sužalojęs draugas užrakino ją bute ir neleidžia išeiti. Į įvykio vietą atskubėjusi operatyvinė grupė kieme rado neblaivų 44 metų R.Ž.

Pasak policijos,vyriškį, koneveikiantį visus, pareigūnų atvykimas dar labiau įsiutino. Pareikalautas atrakinti butą ir leisti susitikti su nukentėjusia moterimi jis bandė išsisukinėti, tačiau duris atrakino. Vos tik operatyvinės grupės pareigūnas įėjo į kambarį ir bandė pasikalbėti su nukentėjusiąja, jam iš paskos atsekęs R.Ž. griebė ant stalo gulėjusį peilį ir užsimojo prieš pareigūną. Pareigūno kolegė operatyviai panaudojo kovinius veiksmus ir smurtautojui uždėjo antrankius. Nukentėjusiai moteriai iškviesti medikai, o jos sugyventinis uždarytas į areštinę.

Rokiškio rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo ir pasipriešinimo valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui.

Už pasipriešinimą pareigūnui Skemų kaimo gyventojui gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės atėmimas, o už gyvenimo draugės sužalojimą jis gali būti nuteistas laisvės atėmimu iki penkerių metų.


Šiame straipsnyje: smurtaspolicijapeilis

NAUJAUSI KOMENTARAI

LZ

LZ portretas
Jūs turite nuomonę? Jei ne - pasilikite kur esate. Jei taip - užsukite vv vv vv laisvazona lt

taigi

taigi portretas
Žmogelis pakliuvęs į nemalonę, gynėsi, kad ir peiliu.Kas tuos farus mėgsta, kai dar drausminą įsisiuatėjusi erelį.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių