Rekordininkas M.Vasiliauskas vogė kanalizacijos dangčius?

Ketvirtadienį policija sulaikė žinomą floristą, dizainerį ir rekordininką Modestą Vasiliauską. Pirminiais ir neoficialiais duomenimis, kaunietis sulaikytas Aukštuosiuose Šančiuose vagiant kanalizacijos dangčius.

„Taip. Modestas Vasiliauskas šiuo metu sulaikytas Panemunės policijos komisariate. Vyksta apklausa“, – teigė Vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai Gražina Lekavičienė.

Pareigūnams floristas tvirtino, kad kanalizacijos dangtį tik apžiūrėjo būsimai naujametinei kompozicijai.

Į susitikimą su žurnalistu iš apklausos policijoje atvažiavęs senutėlaičiu ir neplautu „VW Golf“, vyras tikino, kad tai – nemalonus įvykis ir neigė, kad vogė kanalizacijos dangčius.

„Nesąmonė. Aš nevagiau!“ – ramiai, bet kategoriškai teigė įspūdingais kūriniais pagarsėjęs kaunietis.

Paklaustas, ką jis veikė apie 5 valandą ryto Aukštuosiuose Šančiuose, dizaineris tikino rinkęs šakas, juolab netoliese – Ąžuolynas.

„Šakas rinkau ne naujam rekordui, bet darbui, – paaiškino M.Vasiliauskas ir mostelėjo ranka į “VW Golf" gale gulinčią krūvą šakų. – Vaikščiodamas pamačiau pradarytą kanalizacijos dangtį. Greta buvo vienas atidengtas šulinys, o kitas pusiau pridengtas. Pakėliau pusiau pridengto šulinio dangtį, norėjau pažiūrėti. Tuomet pradėjo rėkti pro langą išlindusi kažkokia moteris. Nenorėjau gilintis, todėl nuvažiavau. Po geros valandos, išgėręs kavos, grįžau susirinkti šakų. Už kelių šimtų metrų mane sulaikė policija“.

36 metų Modestui Vasiliauskas priklauso daugiau nei 40 oficialių ir neoficialių Lietuvos rekordų. Kai kuriuos jų užfiksavo ir Lietuvos rekordų knyga „Factum“.

Pirmą kartą rekordą jis pasiekė 2002 metais, kai sukūrė suknelę iš dolerių.

Kūrybingas floristas ir dizaineris taip pat sukūrė karūnas iš keturių tūkstančių žiedų, 200 litrų talpos bokalą, 150 kg sveriantį ąžuolo vainiką, dekoraciją iš tūkstančių klevo lapų, ant simbolinio sakuros medelio praskleidė tūkstantį rankų darbo žiedų iš baltojo šokolado, sukneles iš kortų, pustrečio tūkstančio orchidėjų, prezervatyvų, žuvų, centrų moliūgų sėklų ir graikinių riešutų, tūkstančių ramunių žiedų, plunksnų ir daugybės įvairiausių augalų bei medžiagų.

Jo modeliais buvo ir manekenės, ir žinomos Lietuvos dainininkės bei šou pasaulio atstovės: „69 Danguje“ narės, Irma Jurgelevičiūtė, Gintarė Karaliūnaitė.


Šiame straipsnyje: Vasiliauskasrekordasvagystė

NAUJAUSI KOMENTARAI

atskleista paslaptis

atskleista paslaptis portretas
Tai va is ko galima prasigyventi Lietuveleje.

gal

gal portretas
is dangciu butu ka padares.

su

su portretas
kuo susidėsi tuo ir pats tapsi
VISI KOMENTARAI 42

Galerijos

Daugiau straipsnių