Raseiniuose paaugliai nuobodulį vaikė niokodami svetimą turtą

  • Teksto dydis:

Prieš keletą savaičių Raseinių sodininkų bendrijos „Dubysa“ gyventoja kreipėsi į policiją dėl to, kad jos sodybą nuniokojo nežinomi asmenys. Netrukus buvo išsiaiškinta, kad du jaunuoliai tokiu būdu vaikė nuodobulį.

Atvykusi į savo sodybą ją moteris rado pasikeitusią. Nežinomi asmenys sulaužė kieme buvusį medinį lauko stalą ir, nunešę prie netoliese esančio upelio, sudegino. Taip pat nuvertė sūpynes, apspardė lauko tualeto duris.

Tirdami įvykio aplinkybes, policijos pareigūnai išsiaiškino, kad šalia nukentėjusiosios sodybos yra tvenkinys, kuris vasaros, o ir rudens vakarais lyg magnetas traukia jaunimą. Nustatyta, kad ir minėtą vakarą prie vandens telkinio buvo atkeliavę keli jaunuoliai. Du iš jų nusprendė „ką nors pridaryti“ netoliese esančioje, be šeimininkų paliktoje sodyboje. Abu vaikinai prisipažino suniokoję svetimą turtą ir dėl savo poelgio labai gailisi.

20-ies metų jaunuoliui surašytas Administracinės teisės pažeidimo protokolas ir byla sprendimui priimti išsiųsta į Raseinių rajono apylinkės teismą. Jam gresia bauda nuo 28 iki 86 eurų. Tuo tarpu už 15-ečio „išdaigas“ teks atsakyti jo tėvams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių