Radviliškio rajone plėšikų auka – 103 metų senolis

Radviliškio rajone plėšikų auka tapo 103 metų senolis.

Pasak Policijos departamento, sekmadienio vakarą apie 23 val. Bučiūnų kaime į A.P. namą, atkabinę lauko durų kablį ir atlenkę kitų durų skląstį, įsibrovė du jaunuoliai su gobtuvais ant galvų.

Smaugdami šeimininką, jie reikalavo pinigų ir maisto. Kelnių ir švarko kišenėse radę negausų grobį - 50 litų, įsibrovėliai pasišalino.

Policija praneša sulaikiusi du įtariamuosius -  anksčiau teistus18-metį N.K. ir 22 metų D.V. Jie uždaryti į areštinę.

Ilgaamžis dėl patirto išgąsčio ir baimės iš karto nesikreipė nei į medikus, nei į policiją. Tik paryčiais surinko Radviliškio rajono policijos komisariato telefono numerį ir informavo pareigūnus apie įvykdytą nusikaltimą. Kriminalinės policijos ir Prevencijos poskyrio pareigūnai nedelsiant reagavo į gautą pranešimą.

Nuvykę į įvykio vietą, patyrę policijos pareigūnai, kurie jau ne vienerius metus prižiūri šią teritoriją, labai greitai susiaurino įtariamųjų ratą ir identifikavo asmenis, galėjusius įvykdyti šį išpuolį prieš senolį. Įtariamieji gyvenamosiose vietose nebuvo rasti, todėl į pagalbą buvo pasitelktas Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato kinologas.

Du jaunuoliai, kurie įariami įsibrovę į senolio namus ir jį apiplėšę, buvo rasti prie vandens telkinio. Jie tikino, kad nuo nieko nesislapstė, o tiesiog žvejojo.


Šiame straipsnyje: plėšikaiapiplėšimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių