Radinys „Audi A6“ bagažinėje – 5 tūkst. kontrabandinių cigarečių

  • Teksto dydis:

Rugsėjo pirmąją daugeliui švenčiant naujų mokslo metų pradžią, policijos pareigūnams darbo netrūko. Tądien Kaišiadorių rajono policijos komisariato pareigūnai aptiko daugiau nei 5 tūkstančius pakelių kontrabandinių cigarečių.

Praėjusį penktadienį apie 13.25 val. Kaišiadorių rajone, kelyje Vilnius-Kaunas-Klaipėda esančioje degalinėje, policijos pareigūnai nusprendė patikrinti vyro automobilį „Audi A6“. 21-erių metų Kaišiadorių gyventojo automobilyje pareigūnai rado 5 019 pakelių cigarečių, paženklintų Baltarusijos banderolėmis.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis. Už tai gresia laisvės atėmimas iki septynerių metų.

Pareigūnai primena, kad apie vietas, kur prekiaujama akcizais apmokestinamomis prekėmis, apie asmenis, užsiimančius tokia neteisėta veikla, policijai galima pranešti internetiniame puslapyje www.beseselio.lt, anoniminiu pasitikėjimo telefonu (8 37) 30 30 50 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.


Šiame straipsnyje: kontrabandacigaretės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Respektas pareigunams

Respektas pareigunams portretas
Tokius senus kledarus reikia stabdyti ir dusinti... vazineja tokiais tik protiskai atsilike asmenys.. kurie nieko daugiau nesugeba gyvenime, kaip tik ka nors nelegalaus..
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių