Prievartautoją sulaikyti padėjusiems Kintų gyventojams – policijos padėka

  • Teksto dydis:

Trečiadienį Šilutės policijoje buvo oficialiai pagerbti pilietinę pareigą atlikę Šilutės rajono gyventojai, kurie talkino policijai atskleidžiant nusikaltimą.

Liepos 8-osios vakarą Kintuose vietos gyventojas užpuolė ir pasikėsino išžaginti vasarą į Pamario kraštą ilsėtis atvykusią 25-erių Vokietijos pilietę. Merginai pavyko pasprukti, o apie įvykį iš karto buvo informuoti pareigūnai. Į Kintus atvykę policijos kriminalistai nedelsiant ėmėsi įtariamojo paieškos, pareigūnams geranoriškai į pagalbą stojo trys vietos gyventojai.

Pasak policijos pranešimo, du kintiškiai, tarp jų jau tarnybą baigęs Šilutės policijos pareigūnas, kartu su policijos kriminalistais padėjo ieškoti nusikaltėlio, dar viena mergina visą vakarą kruopščiai vertė nukentėjusiosios parodymus.

"Šio itin efektyvaus gyventojų ir policijos bendradarbiavimo dėka įtariamasis buvo sulaikytas dar tą patį vakarą, jam pareikšti įtarimai įvykdžius sunkų nusikaltimą", - rašoma policijos pranešime.

Trečiadienį Kintų gyventojams - buvusiam policijos pareigūnui Vidui Rimkui, Irmantei Ežerskytei ir Vyteniui Radžiūnui - padėką pareiškė Šilutės rajono policijos komisariato viršininkas Sigitas Mikutavičius. Policijoje gyventojams buvo įteiktos atminimo dovanos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

veteriorius

veteriorius portretas
galėtau iškastruot ta dalbajo.. nemokamai
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių