Prieš teismą stos panevėžietis, nužudęs buvusią mylimąją

  • Teksto dydis:

Teismui perduota nužudymo byla, kurioje 25 metų Panevėžio rajono gyventojas kaltinamas nužudęs buvusią draugę – trijų vaikų mamą 29 metų N.M.

Kaip pranešė Panevėžio apygardos prokuratūra, A.L. buvo sulaikytas šių metų gegužės 19 dieną, kai šalia Klevečkinės kaimo esančiame miške, ant galinės automobilio „Audi“ sėdynės, policijos pareigūnai rado nuo durtinių žaizdų mirusią jauną moterį. A.L. sėdėjo netoli nuo įvykio vietos.

Pradėję ikiteisminį tyrimą pareigūnai netruko nustatyti, kad vienoje žemės ūkio bendrovėje dirbę įtariamasis ir nužudytoji anksčiau draugavo, tačiau jų draugystė baigėsi moters iniciatyva. 

Negalėjęs su tuo susitaikyti, A.L. buvusiai draugei ėmė siuntinėti žinutes ir ją terorizavo. Lemtingą dieną jie susitiko Panevėžyje, po to abu nuvažiavo į Klevečkinės mišką. Supratęs, kad moteris tikrai nebenori gyventi kartu su juo, A.L. kelis kartus smogė jai peiliu.

Suvokęs, kas įvyko, vyras paskambino savo seseriai ir viską jai pasipasakojo, o šioji apie tragišką įvykį nedelsdama pranešė paskambinusi į Bendrąjį pagalbos centrą. 

Ikiteisminio tyrimo metu A.L. pripažino savo kaltę ir teigė buvusią draugę užpuolęs, kai ji atsisakė atnaujinti poros santykius. Didelį savadarbį peilį, kurį vėliau ekspertai priskyrė nešaunamųjų ginklų kategorijai, kaltinamasis į susitikimą teigė pasiėmęs, nes norėjęs moterį pagąsdinti, jei šioji atsisakytų su juo draugauti. 

Už tyčinį nužudymą gresia laisvės atėmimas nuo 7 iki 15 metų.


Šiame straipsnyje: nužudymasPanevėžysnužudė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių