Prie vairo surengė tikrą šou: gėrė, spruko nuo pareigūnų ir transliavo feisbuke

  • Teksto dydis:

Raseinių rajone policija pirmadienį sulaikė du neblaivius vyrus, kurie girtavo automobilyje ir kelionę tiesiogiai transliavo feisbuke.

„Gavom informaciją, operatyviai patikrinome, du ekipažai stabdė, nestojo, bandė bėgti, tačiau netrukus buvo sulaikyti Raseinių r. Abu neblaivūs, tad dabar teks išbandyti areštinės gultus“, – skelbia policija.

15.37 val. Šilalės rajono policijos komisariato pareigūnams Balsių kaime nesustojo stabdomas automobilis „Nissan Almera“.

Mašina toliau nuvažiavo Laukuvos kryptimi ir pasuko į automagistralę link Kauno.

Vejantis bėgantį vairuotoją į pagalbą pasitelktas Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus ekipažas.

Jam bėglio taipogi nepavyko sustabdyti ties Kryžkalniu. Tada pasitelkti ir Šaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai. Į automagistralę išsiųsti du Raseinių policijos komisariato ekipažai, jie suformavo dirbtinę automobilių spūstį. Jos pagalba automobilis „Nissan Almera“ sustabdytas.

Nustatyta, kad ir automobilio vairuotojas, ir keleivis neblaivūs. Šie asmenys socialiniame tinklapyje „Facebook“ yra sukūrę paskyrą „Pagauk kampą“. Joje talpino vaizdo medžiagą, kaip automobilyje, vairuojant, vartoja alkoholinius gėrimus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

A

A portretas
O kur parasyta kiek pripute??? Gal kompoto ipile i buteli :D

anonimui

 anonimui portretas
žinoma žinoma sergantys. Proto, kurio nėr, užkietėjimu. Gal aniem reiktų klyzmą į vieną vietą? Sako, padeda.

Anonimas

Anonimas portretas
Jei ka tai uz savo nusikaltimus atsedejo,o is veido jus nieko nematot,nepagalvojat kad zmogus yra sergantis,kad tokia isvaizda,jums tik peikti,neuztariu,kad girti vairuoja,bet ir nesmerkiu kitu.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių