Prie vairo neblaivus sulaikytas Telšių gimnazijos direktorius

Telšiuose neblaivus prie vairo sulaikytas Telšių Žemaitės gimnazijos direktorius Žydrūnas Želnys.

Pirmadienį 16.53 val. Luokės gatvėje, Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus pareigūnams patikrinti sustabdžius automobilį „VW Touareg“, prie jo vairo sėdėjusiam vyrui nustatytas lengvas, 0,71 promilės girtumas.

Kaip paaiškėjo, neblaivus automobilį vairavo 57 metų Ž. Želnys, pranešė policija.

Direktoriui pradėta administracinio nusižengimo teisena, jam gresia piniginė bauda nuo 300 iki 450 eurų bei teisės vairuoti transporto priemones atėmimas nuo vienų metų iki vienų metų šešių mėnesių.

„Iš vairuotojo paimtas pažymėjimas“, – BNS sakė Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Aušra Blaževičienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
NA JAI SEIMO NARIAI GALI VAIRUOTI SU 1,82 PROMILĖSALKOHOLIO NEBAUDŽIAMI IR NENORINT TAI PRIPAŽINTI,TAI KUO SKIRIASI MOKYKLOS DIREKTORIAI.JIE PASIJUTO TARSI VADOVAI/STAMBIEJI/SEIME,IR ANT VISKO SKERSAS.KO NORĖTI IŠ VAIKŲ,KURIEMS JIE VADOVAUJA.

Jonas Poseidonas

Jonas Poseidonas portretas
Tikrai turi atsistatydint. Juk tik ka tam paciam ponui Zelniui buvo nemenkas skandalas, kai savo sklype idarbino mokyklos valytoja ar tai ukvedi zole pjaut darbo metu. Visas Telsiu rajonas skambejo, paskaitykit rajono laikrasti Kalvotoji Zemaitija. Laikas laikas seniesiem direktoriam susimastyt, kad taip elgtis negalima. Kodel nutilo apie direktoriu rotacijas. Direktoriai aip kunigai turetu buti - 7 metai vienoj vietoj ir dirbk arba paprastu mokytoju arba keliauk i kita pakrasti.

susidaro įspūdis

susidaro įspūdis portretas
kad Žemaitijos mokyklų direktoriai - pijokai.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių