Praėjusią parą pradėti mažiausiai šeši tyrimai dėl smurto prieš vaikus

  • Teksto dydis:

Trečiadienį pradėti mažiausiai šeši ikiteisminiai tyrimai dėl galimo smurto prieš vaikus.

Policijos departamento duomenimis, apie 8 val. Kauno rajone, Raudondvario kaime, autobusų stotelėje, 1948 m. gimęs vyras kilus ginčui vieną kartą ranka sudavė 2001 m. gimusiai anūkei į veidą. Nukentėjusioji gydoma ambulatoriškai. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Klaipėdos policija gavo Plungės rajono savivaldybės administracijos Vaiko teisių apsaugos skyriaus pranešimą, kad Plungėje, Saulėtekio gatvėje, 1987 m. gimusi moteris galėjo smurtauti prieš savo mažametį sūnų. 2007 m. gimęs berniukas perduotas močiutei.

Panevėžio miesto savivaldybės administracijos Vaiko teisių apsaugos skyriaus darbuotojai policiją informavo, kad vasario 13 d. gavo pranešimą iš ugdymo įstaigos, jog Panevėžyje, Kniaudiškių gatvėje, patėvis galėjo mušti 2009 m. gimusį posūnį.

Šiaulių policija tiria pranešimą, kad antradienį apie 20 val. 50 min. Šiauliuose, Vytauto gatvėje esančiame bute, 1948 m. gimusi moteris smurtavo prieš kartu gyvenančią anūkę. Aštuonmetė mergaitė į medikus nesikreipė. Ji palikta namuose su mama. Moteris uždaryta į areštinę.

Trečiadienį apie 19 val. Kauno rajone, Babtuose, namuose, per konfliktą vyras trenkė vieną kartą ranka į veidą ir du kartus į šoną sūnui, gimusiam 1999 m. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Apie 23 val. Utenoje, Užpalių gatvėje esančiuose namuose, neblaivus vyras sudavė vieną kartą ranka į galvą sugyventinės sūnui, gimusiam 2007 m. Bandydama apginti vaiką, nukentėjo ir motina, vyras sugyventinei trenkė į galvą. Nukentėjusieji į medikus nesikreipė. Įtariamasis uždarytas į areštinę. Jam nustatytas 2,39 promilės girtumas.


Šiame straipsnyje: smurtas prieš vaikus

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių