Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl jėgą prieš sulaikytąjį panaudojusio pareigūno

  • Teksto dydis:

Telšių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl fizinę jėgą prieš įtariamąjį panaudojusį pareigūną.

Policijos departamentas pranešė, kad rugpjūčio 20 dieną į Telšių apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą pristatant įtariamąjį dėl smurto artimoje aplinkoje, komisariato teritorijoje Telšių kelių policijos skyriaus pareigūnas V.M. piliečio atžvilgiu panaudojo fizinę jėgą. Įtariama, kad jis galėjo viršyti įgaliojimus.

Telšių policijos komisariato Imuniteto skyriuje pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl piktnaudžiavimo. Patikslinus įvykio aplinkybes, artimiausiu metu bus sprendžiamas klausimas dėl pareigūno laikino nušalinimo nuo pareigų.

Telšių policijos komisariato viršininkas Remigijus Rudminas pabrėžia, kad ikiteisminis tyrimas dėl galimo piktnaudžiavimo bus atliktas objektyviai ir pasitvirtinus įtarimams, neteisėti pareigūno veiksmai nebus toleruojami.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
pagal tave mentai gali dauzyti,spardyti,kankinti,tyciotis is zmogaus ir tai yra teiseta,jam istatymai negalioja,jis-dievas?

Kaip sutramdyti smuratutoja?

Kaip sutramdyti smuratutoja? portretas
Taip suprantu ,smurtautojo veiksmai toleruojami,opolicininko ji sutramdzius ne.Tai tvarka tvarkele.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių