Pradėtas dar vienas tyrimas dėl darželyje sumuštų vaikų

  • Teksto dydis:

Policija pradėjo tyrimą dėl Pakruojo vaikų lopšelyje-darželyje muštų vaikų.

Policijos duomenimis, nuo 2016 metų rugsėjo mėnesio (tikslus laikas nenustatytas) Pakruojyje, vaikų lopšelyje-darželyje, 61 metų auklėtoja, mušė tuomet 5 metų berniuką ir jo 6 metų seserį.

Nukentėjusieji į gydymo įstaigas nesikreipė. Ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo pradėtas antradienį, patikslinus įvykio aplinkybes.

Praėjusių metų lapkričio mėnesį Kauno policija gavo pranešimą apie fizinį ir psichologinį smurtą Panemunėje įsikūrusiame vaikų lopšelyje-darželyje "Šnekutis".

Skundą, apie kurį Vaiko teisių apsaugos skyrius informavo policiją, pasirašė devyni minėtą lopšelį-darželį lankančių vaikų tėvai.

Dėl šio įvykio taip pat pradėtas ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

AUKLĖTOJA

AUKLĖTOJA portretas
Na ir kokios tos auklėtojos,tai muša, ta nuodija.Reikia privatizuoti visus darželius tai bus tvarka.Pinigai ir žiniasklaida pradėjo ilgą ir nuoseklią kampaniją prieš valdiškus darželius, nes kai kam reikia prasukti reikalą...

nuomonė

nuomonė portretas
Viena tai tikrai aišku,kad reikia kuo greičiau mažinti vaikų skaičių grupėse ir skirti du auklėtojų etatus į vieną grupę.

teta

teta portretas
kas darosi su musu zmonem pradejo smurtau pries mazylius tai kazkoks kosmaras nezinau kaip tokius zmones reiketu bausti galva nenesa kaip sako akis uz aki dantis uz danti
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių