Policininkai šaudydami vaikėsi įtariamąjį po Vilnių

Ankstų trečiadienio rytą policininkai po Vilnių vaikėsi nuo jų sprukusį įtariamąjį.

Kaip pranešė Vilniaus apskrities policija, apie 4.45 val. pareigūnai gavo pranešimą, kad Taikos gatvėje išdaužtas automobilio „Audi“ stiklas.

Atvykę į įvykio vietą, namo kieme patruliai pastebėjo, anot pranešimo, įtartiną vaikiną.

Artėjant pareigūnų ekipažui, šis sėdo į automobilį „BMW“ ir skubiai nuvažiavo Taikos gatve, didindamas greitį pravažiavo Taikos ir Lūžių gatvių sankryžą degant raudonam šviesoforo signalui.

Pradėtas persekioti, „BMW“ vairuotojas stengėsi pasprukti didžiuliu greičiu, nepaisydamas Kelių eismo taisyklių ir šviesoforo signalų.

Nepaklusdamas per policijos tarnybinio automobilio garsiakalbį perduodamiems reikalavimams sustoti, vairuotojas pavojingai manevravo, išvažiuodavo į priešpriešinio eismo juostą, kėlė pavojų kitiems eismo dalyviams.

Anot policijos, miesto transporto autobuso „Karosa“ vairuotojas bandė blokuoti jam kelią, bet nesėkmingai.

Siekdami psichologinio poveikio, pareigūnai iššovė vieną įspėjamąjį šūvį į orą Ozo gatvėje ir du – Verkių gatvėje.

Čia bėglys nesuvaldė automobilio, nuvažiavo nuo kelio, išlaužė medinius atitvarus ir, nuvažiavęs nuo skardžio apie 300 metrų, pasislėpė miško masyve. Bekele nušliuožusio automobilio patruliai nebepavijo, ir atitrūkęs įtariamasis išvengė sulaikymo.

Įtariama, kad draugo paskolintą automobilį vairavo D.J., gimęs 1991 metais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jo

jo portretas
Visa laime,kad ankstus rytas buvo,masinu nedaug,nes idiotas butu uzmuses ka nors.Tokiam i galva reik saut,o ne i ora saudyt,vienu vagim maziau butu.Alfa.lt yra filmuota gaudyniu medziaga
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių