Policijai įkliuvo vagystėmis kaltinamas čigonas

  • Teksto dydis:

Jonavos rajono policija atlieka ikiteisminius tyrimus dėl vagysčių ir plėšimų, pranešė policija.

Š. m. lapkričio 4 d. apie 11 val. Jonavoje esančioje Lietavos g. ikiteisminio tyrimo metu nenustatytas asmuo iš 77-erių metų moters rankų išplėšė rankinę su įvairias dokumentais ir pinigine. Joje buvo 10 eurų.

Lapkričio 23 d. apie 17.40 val. Jonavoje esančioje Kosmonautų g. ikiteisminio tyrimo metu nenustatytas asmuo pastumdamas pargriovė 64-erių metų moterį. Iš jos pagrobta rankinė, kurioje buvo 200 eurų, raktai, mobiliojo ryšio telefonas ir banko kortelė.

Gruodžio 6 d. apie 11 val. Jonavoje esančioje Kęstučio g. iš 66-erių metų moters rankų ikiteisminio tyrimo metu nenustatytas asmuo išplėšė rankinę su joje buvusiais įvairiais dokumentais ir pinigine.

Gruodžio 7 d. apie 10.45 val. Jonavoje esančioje Lietavos g. ikiteisminio tyrimo metu nenustatytas asmuo sudavęs smūgius 78-erių metų vyrui pagrobė jam priklausančią piniginę su 35 eurais.

Gruodžio 8 d. apie 10 val. Kauno apskrities pareigūnai, atlikdami ikiteisminio tyrimo paieškos veiksmus Jonavoje esančioje Panerių g. sulaikė 36-erių metų romų tautybės vyrą. Jis įtariamas įvykdęs įvairias nusikalstamas veikas. Sulaikomas įtariamasis policijos pareigūnams nesipriešino, apklaustas dėl padarytų nusikalstamų veikų, prisipažino juos padaręs. Policijos pareigūnai aiškinasi, ar šis įtariamasis nėra įvykdęs daugiau panašaus pobūdžio nusikaltimų.

Už šias nusikalstamas veikas numatyta baudžiamoji atsakomybė – laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Tyrimą kontroliuoja ir organizuoja Kauno Penktojo skyriaus prokurorai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių