Policija vaikų prievartautojo pėdomis sekė 10 metų

Vilniaus rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai nagrinėti Vilniaus apygardos teismui perdavė baudžiamąją bylą, kurioje įtarimai dėl trijų mažamečių ir keturių nepilnamečių išžaginimo pareikšti vilniečiui 39 metų P.A.

Įtariamasis jau yra nuteistas už neteisėtą disponavimą narkotinėmis medžiagomis, turint tikslą jas platinti, ir šiuo metu atlieka bausmę pataisos namuose.

Pasak policijos pranešimo, dar 2002 metų gegužės mėnesį pirmąja šio žagintojo auka tapo mažametė, vėliau vienas po kito sekė panašaus pobūdžio nusikaltimai.

Pareigūnams įtariamojo asmens nustatyti vis nepavykdavo, nors ne kartą buvo kreiptasi į visuomenę pagalbos nustatant žagintojo asmenybę pagal sudarytą fotorobotą. Netrukus kriminalistai išsiaiškino, kad įtariamasis po rajono apylinkes važinėjo pilku „VW Passat“ markės automobiliu su automatine pavarų dėže, todėl Vilniaus rajono policijos komisariatas sutelkė visas įmanomas pajėgas nusikaltimus įvykdžiusio asmens paieškai – patikrino apie 1000 įtarimus sukėlusių asmenų, galėjusių padaryti tokio pobūdžio nusikaltimus, tūkstančius automobilių.

Po beveik 10 metų darbo šiemet vasario mėnesį Vilniaus rajono policijos komisariato kriminalinės policijos pareigūnams pavyko nustatyti išžaginimais įtariamą asmenį.

Paaiškėjo, kad P.A., dirbdamas statybvietėse, važinėjo po Vilniaus rajono apylinkes – Marijampolio, Paberžės, Nemėžio, Juodšilių ir Sužionių seniūnijų teritorijas ir tykojo mažamečių ar nepilnamečių aukų dažniausiai tuo metu, kai jos iš mokyklos vienos eidavo į namus. Nuošalesnėje vietoje jas prievarta įsitempdavo į automobilį, nuveždavo į mišką ir ten išžagindavo, o nusikaltimo pėdsakus stengdavosi pašalinti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

siaubas

siaubas portretas
kiek daug tu iskrypeliu..... Tikiuosi juos kalejime taip pat zagina, kaip jie zagindavo vaikus. Dar neskelbia jo pavardes ir nerodo nuotraukos. Kodel? Kiti vaikai gal ji atpazintu!

bete

bete portretas
Kastruoti tuos iskrypelius nes jau jie veisiasi kaip maras.

Manau

Manau portretas
Reikia kuo skubiau grąžinti mirties bausmę, kas iš to, kad pasėdi kalėjime keletą metų, ką jie ten- dirbti nereikia, pavalgę, tinginiauja, teliką žiūri, kaip kurorte atostogos, o už viską sumokame mes, tų nusikaltėlių aukos. Manau, kad per rinkimus reikia nebalsuoti už tas partijas, kur dabar Seime sėdi, nes , matyti, kad jos rūpinasi tik nusikaltėlių gerove, o nuo tų nusikaltėlių nukentėję žmonės dar turi tuos nusikaltėlius išlaikyti, o dabar dar gražiau sugalvojo - apdovanos tuos nusikaltėlius brangiom apyrankėm ir paliks laisvėje. Tikras absurdas.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių