Policija sulaikė grąžtu besidarbavusius vagis

  • Teksto dydis:

Sulaukę pilietiško gyventojo skambučio, Marijampolės policininkai sulaikė grąžtais besidarbavusius vagis.

Ketvirtadienio naktį Marijampolės policija sulaukė marijampoliečio skambučio, kuris prabudo išgirdęs lauke grąžto garsą. Per langą pamatė, kad prie namo Vasario 16-osios gatvėje, netoli automobilių sukiojasi du jaunuoliai ir turi grąžtą.

Vyras iš karto informavo policiją, o ši, netrukus atvykusi, netoliese pamatė kitame automobilyje sėdinčius jaunuolius, čia buvo ir akumuliatorinis grąžtas.

Kaip pranešė policija, įtariamieji atvežti į komisariatą. Vienas jų – nepilnametis, neteistas. Antrasis – 20-metis, policijai nežinomas, jis uždarytas į areštinę.

Paaiškėjo, kad naktį grąžtu apgadinta 70-mečio marijampoliečio „Audi 80“ vairuotojo pusės durelių spynelė. Mašina stovėjo prie namo Vasario 16-osios gatvėje.


Šiame straipsnyje: Marijampolėgrąžtasvagys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Susimastykite

Susimastykite portretas
Jeigu ir toliau tęsis kova su vagimis,kitais nusikaltėliais,kaip dabar,jų tik daugės.Pagal bendrą supratimą,nusikaltėlis teisiamas tam,kad skaitytūsi nubaustas,o pas mus atvirkščiai.Daugumai nusikaltėlių nuteistiems yra geriau,negu būti laisvėje.Jie ten aprūpinti viskuo.Pamaitinti,gyvena šiltai.saugomi,jiems niekas nerūpi,todėl ir nusikaltimų daryti nereikia.Jiems laisvėje daug blogiau.Taigi,sodindami į cypę,jiems darome ne blogiau,o geriau.

Steikit greiciau

Steikit greiciau portretas
darbo vietu,ar nesuprantat kad niekada neisgaudysit vagiu,jei tesis tokia beviltiska padetis.Kalejime ir maistas,ir ugdymas,bibliotekos,kompiuteriai, zodziu lavinimas-o laukiniame kapitalizme,i kuri jaunimas imestas,visko reikia greitai..
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių