Policija: Šalčininkų vicemeras į žmonos meilužį šovė daug kartų

  • Teksto dydis:

Šalčininkų vicemeras Andžejus Andruškevičius, penktadienį savo namuose Šalčininkų rajone, Eišiškių seniūnijoje nušovęs kitą vyrą, kaip teigiama, žmonos meilužį, į jį šovė daug kartų.

Policijos departamentas šeštadienį pranešė, kad Dumblės kaime esančiame vicemero name rastas 37-erių metų vyro kūnas su daugybinėmis šautinėmis žaizdomis galvoje, krūtinėje, pilve ir kojose. Namo kieme rastas vicemero kūnas su šautine žaizda galvoje, o šalia jo - pistoletas PM.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Kęstutis Lančinskas BNS šeštadienį sakė kol kas neturintis daugiau naujos informacijos apie nelaimės tyrimą. Jis patvirtino penktadienio teiginį, jog panaudoti du ginklai.

„Du ginklai panaudoti, panaudojo vienas žmogus“, - BNS sakė K.Lančinskas.

Pasak žiniasklaidos, 51-erių A.Andruškevičius penktadienį namuose iš legaliai laikomo ginklo nušovė žmonos meilužį ir po to kieme nusišovė pats.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomone

Nuomone portretas
Stai tokia dvasinio pasileidimo kaina!

Zenonas Priekuliškis

Zenonas Priekuliškis portretas
Man tik alus, aišku ne vienas bokalas, gadina pimpalą,gėrimai virš 40 laipsnių pageriną stangrumą. Įspėjimas turėtų būti kitoks. Prieš lipant ant kokios kalės išsiaiškinkite jos gyvenimo aplinkybes. Man pažįstama viena kalė tapo "Rotariečių" palydove išvykose po užsienius, nes ten žmonų nesiveža. Su vyru bendravimas tapo grįstas tik pinigais. 25 metų gyvenimas nuėjo šuniui ant uodegos. Sužlugdytas jų visų artimųjų gyvenimas, išskyrus jos artimųjų, nes įsivaizduoja pačiulpusi džiovintą ungurį, esanti pati milijonierė. Juokas pro ašaras. Mano tel. 8 662 33770

Ruta

Ruta portretas
matyt kazko truko zmonai.....
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių