Policija rado dar vienus kūdikio palaikus sodyboje Skuodo rajone

  • Teksto dydis:

Skuodo rajone, toje pačioje sodyboje, kur prieš pusę mėnesio buvo rastas šiltnamyje užkastas naujagimio kūnas, policija rado dar vieną užkastą vaiko kūnelį.

Kaip ketvirtadienį pranešė televizijos LNK žinios, tai patvirtino Klaipėdos apygardos vyriausiasis prokuroras, pareigūnai spėja, kad tai taip pat naujagimis, nors palaikai po žeme išbuvo kelerius metus. Tai dar turės patvirtinti ekspertai, turintys nustatyti kūdikio mirties priežastį.

Kovo pabaigoje Skuodo rajono gyventoja prisipažino ką tik gimusį naujagimį užkasusi šiltnamyje. 34 motina tuomet nebuvo suimta, pareigūnai atsižvelgė, kad ji augina šešis vaikus.

Policijos departamentas tuomet pranešė, kad 1983 metais gimusi moteris kovo 6–7 dienos naktį savo namuose Daukšių kaime pagimdžiusi mergaitę, kurią vėliau užkasė savo sodybos šiltnamyje. Policininkai rado kūdikio lavoną. Moteris po apklausos paleista.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaimiete

kaimiete portretas
ta moteri pazistu savo vaikus nuo svetimu gina kaip zveris net mokytojams policija kvieteo namuose tarakonai uteles ir dar visokie gyviai vaikai murzini susivele alkani kits kita priziuri o mamule sedi kieme po kastonu nuo ryto iki tamsos vienoj rankoj cigarete kitoj bambalis alaus nei darzu ravet nei namu valyt ir taip visa vasara

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Nesuprantu kaip jus galite smerkti moteri o jeigu atsitiktu jums tas pats ar jums butu lengva gyventi,nebutu jums irgi butu sunku kaip tai moteriai...

nesuprantu,

nesuprantu, portretas
kaip gali gyventi ,zinodamas ,kad siltnamy 2 vaikai uzkasti ,cia nenormalu ,ziauru
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių