Policija prašo padėti surasti beveik 50 tūkst. eurų pavogusį vyrą

  • Teksto dydis:

Antradienį iš Raseiniuose esančios parduotuvės seifo pavogta per 46 tūkst. eurų. Pareigūnai ieško nusikaltimu įtariamo šios parduotuvės darbuotojo. 

Vagystė buvo pastebėta antradienio popietę, kai į parduotuvę paimti pinigų atvažiavo inkasatoriai. Inkasacijai paruoštų 46 tūkst. 752 eurų nebebuvo – administracijos patalpose įrengtas seifas buvo tuščias.

Peržiūrėjus parduotuvės vaizdo kamerų įrašus buvo išsiaiškinta, kad ryte, atrakinęs seifo spyną stalčiuje rastais raktais, pinigus pasisavino šios parduotuvės darbuotojas 29-erių metų Ardenas Dockevičius. Netrukus vyras paprašė, kad būtų išleistas iš darbo dėl neatidėliotinų ir svarbių asmeninių reikalų.

Ikiteisminį tyrimą dėl vagystės pradėję pareigūnai antradienį įtariamojo ieškojo Raseiniuose ir nustatė, kad vienas taksi vairuotojas šį vyrą nuvežė į Kauną ir paleido Savanorių pr.

Policija prašo visus, turinčius bet kokios informacijos apie šį žmogų, apie tai pranešti telefonais (8 41) 397302, (8 700) 62814 arba parašyti elektroniniu paštu audrone.karveliene@policija.lt.

A. Dockevičius vilkėjo juodu džemperiu (ant krūtinės baltos spalvos užrašas), juoda striuke, mūvėjo juodos spalvos džinsais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sandra Trekšelytė

Sandra Trekšelytė portretas
Nesuprantu, kam vogti iš parduotuvės pinigus? Jei ne tavo pinigai. Gėda padarė RASEINIAMS!!! Niekada neiimčiau svetimų pinigų jei ne tavo.. Teisingai, kad yra cameros parduotuvei ir greit susekė Ardeną. Baisu, kad neišlėktų į užsienį su pinigais.. Duok Dieve, kad susektų žmonės jį.

Sandra

Sandra portretas
Į kalėjimą perduot už tokią vagystę

ALFUNE

ALFUNE portretas
JEIGU JI RASITE TAI PINIGUS JIS PERDAVE UBAGAMS
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių