Policija: kauniečiai, ar atpažįstate vagį?

Policija prašo pagalbos nustatant įtariamąjį, Savanorių prospekte apiplėšusį 28-erių metų moterį.

Ikiteisminio tyrimo metu nustatyta, kad 2012 gegužės 29 d. apie 17 val. prie Savanorių pr. 258 namo iš matymo pažįstamas asmuo iš pil. S. P., gimusios 1984 metais, rankų ištraukė juodos spalvos odinę piniginę ir pabėgo.

Piniginėje buvo: mobiliojo ryšio telefonas „Huawei U8650-1“, „Swedbank“ banko kortelė, Lietuvos Respublikos asmens tapatybės kortelė ir 950 Lt įvairiomis kupiūromis. Padaryta 1 464 Lt žala.

Apsaugos vaizdo stebėjimo kameromis buvo užfiksuotas įtariamasis.

Jeigu turite kokių nors duomenų apie minėto asmens tapatybę, policija prašo informuoti Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnus telefonais (8-37) 30 32 83, 38 78 22 arba 112.


Šiame straipsnyje: vagisvagystė

NAUJAUSI KOMENTARAI

viešumas

viešumas portretas
yra labai didelė jėga. Ji nuvers Lietuvos patriotų naikintojus ir pradės tiesti TIESOS kelią visiems, kas to nusipelno, t.y. visai tautai. Tame kelyje susitiks ir konservatoriai, ir socdemai (dar nepraradę sąžinės), ir liberalai ir visi Drąsos kelio keleiviai. Tik jau dabar reikės akylai stebėti, kad po kojomis nesimaišytų išverstakailiai pedofilų draugeliai. prof. V.Landsbergis buvo teisus, kaip ir visuomet - Lietuvai trukdo avinėliais apsimetę išdavikai ir išverstaskūriai. Palaikau Drąsos kelią.

viivvv

viivvv portretas
kazkoks baisuoklis nematytas

Ops

Ops portretas
Tą beždžionę turėtų tikrai atpažint.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių