Pavojingas, užkrečiama liga sergantis vyras – surastas (atnaujinta)

  • Teksto dydis:

Trečiadienio vakarą paskelbusi apie tuberkulioze sergančio vyro paiešką, ketvirtadienį Šiaulių apskrities policija pranešė, kad jis surastas.

Vyro ieškota, nes dėl ligos jis buvo pavojingas aplinkiniams, turėjo būti izoliuotas ir gydomas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

XL

XL portretas
Vaikas matyt iš asocelios šeimos , todėl tiė velniai ir viėšina ligas.

Seimo nariai

Seimo nariai portretas
tur didesniu klausimu svarstymui.Su nuprotiejusiu Veryganu priešaky. Cukraus druskos šnapsės gėrimo vaku maitinimo nemėsa ir kt.nesamoniu reguliavimu.Nevykusiu.Nikam nebreikalingu.O šita epideminė bomba tegu laukia.Gal nespruogs

Renata Sen

Renata Sen portretas
Niekas nežino, kad viešasis transportas, gausiai žmonių lankomos vietos yra niekad nedezinfekuojamos. Autobusai Klaipėdoje,, ne rečiau kaip 1 kartą per mėnesį atliekamas autobuso vidaus salono sausas ar cheminis valymas, 2 kart per mėn. atliekamas autobuso išorės plovimas". Visuomenės sveikatos kontrolę vykdo vos viena saviv. vis.sveikatos sk.darbuotoja (iš 2-jų esančių) visam miestui ir į jų kontroliuojamus objektus viešasis transportas neįeina..Iš tikrųjų, kam čia daryti darbus, jeigu jie neprivalomi? // Jau metai kaip paduotas prašymas(su atitinkamais dokumentais) seimo nariams keisti teisės aktus ir įtraukti privalomą autobusų dezinfekavimą į sveikatos įstatymų pataisas.Turėjo svarstyti gegužės mėnesį. Paskui - rudenį..dabar - greitu laiku... Tad gavę tuberkuliozę ar kitą zarazą, iš širdies ,,padėkokite'' būtent mūsiškiams seimo nariams. O gauti tokią ,,dovaną" kaip matome, visai nesunku.Čia pagavo tik vieną piktybinį sergantįjį ir dar yra besipiktinančių, kad paviešino..
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių